Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή τού Σίβα Πέιτον
| 2022-04-27 11:11:00

Κανονάκι ΠΑΟ στην Α1 - Φέρνει τώρα γκαρντ για πικ εν ρολ - Πανηγυρίζουν Παπαγιάννης-Έβανς!

του Νίκου Στεργίου
Κανονάκι ΠΑΟ στην Α1 - Φέρνει τώρα γκαρντ για πικ εν ρολ - Πανηγυρίζουν Παπαγιάννης-Έβανς!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με την έλευση ενός παίκτη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στους τελικούς της Α1, καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι Πράσινοι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του Πέιτον Σίβα!

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή τού Σίβα Πέιτον στο Τριφύλλι, λίγο πριν από τους τελικούς της Α1!

Μάλιστα, από χθες έχετε διαβάσει εδώ, στο sportdog, τους λόγους που οι Πράσινοι προχώρησαν την περίπτωσή του! Πρόκειται για καθαρόαιμο πόιντ γκαρντ, που θα βοηθήσει πολύ στα πικ εν ρολ την ομάδα του Βόβορα, προκειμένου να αξιοποιήσει περισσότερο τον Παπαγιάννη αλλά και τον Έβανς που είναι πολύ καλός στο πικ εν ρολ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και ανακοίνωση για τον Πέιτον, και μένει να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα για να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί ο προπονητής του από εκείνον.

Ο Σίβα είναι παίκτης που έχει παίξει Ευρωλίγκα, έχει την καλή πάσα και το γεγονός ότι τον ήθελε παλαιότερα και ο Πιτίνο στον Παναθηναϊκό δείχνει πολλά.

Είναι αυτό που λέμε "κοντός γκαρντ", άρα στην άμυνα έχει θεματάκια, αλλά όντως μπορεί να αξιοποιήσει τους ψηλούς των Πράσινων καλύτερα, προκειμένου να αλλάξουν και τα δεδομένα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό χωρίς ομάδα, άρα η έλευσή του στην Ελλάδα θα είναι άμεση προκειμένου να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, να δουλέψει με το σύνολο του Βόβορα και να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό διάλεξε Πέιτον ο ΠΑΟ - Ψάχνουν και δεύτερη μεταγραφή... έκπληξη - Έκλεισε ο πρώτος Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags