Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Σκασμένος ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα - Ατάκες για πέμπτο παιχνίδι και κόσμο Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2022-04-30 00:37:00

Σκασμένος ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα - Ατάκες για πέμπτο παιχνίδι και κόσμο Ολυμπιακού

Sportdog Team
Σκασμένος ο Μπαρτζώκας μετά την ήττα - Ατάκες για πέμπτο παιχνίδι και κόσμο Ολυμπιακού

Για μια πολύ δύσκολη ήττα από τη Μονακό στο τέταρτο παιχνίδι έκανε λόγο ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων και μάλιστα στάθηκε στις τρεις επιθέσεις του τελευταίου λεπτού που ήταν άστοχες.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Εμφανώς στεναχωρημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Μονακό, όπου στάθηκε στις τελευταίες χαμένες επιθέσεις των παικτών του, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα του ΣΕΦ που έρχεται.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και μια σκληρή ήττα για εμάς στην τελευταία κατοχή. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Ήταν μια τυπική... κυνομαχία στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Εμείς είχαμε την ευκαιρία μας, έπρεπε να παίξουμε υπό μεγάλη πίεση σε όλο το γήπεδο, στα όρια του φάουλ καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Πρέπει, όμως, να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τετάρτης. Παλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας, το έχουμε τώρα, θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε σκληρά να πάμε στο φάιναλ φορ», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags