Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επαφή με κορυφαίο πλέι-μέικερ ο ΠΑΟ - Μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Παίκτης για F4 Ευρωλίγκας!
Μπάσκετ
| 2022-05-02 21:27:00

Επαφή με κορυφαίο πλέι-μέικερ ο ΠΑΟ - Μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Παίκτης για F4 Ευρωλίγκας!

του Pick n' Scroll
Επαφή με κορυφαίο πλέι-μέικερ ο ΠΑΟ - Μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Παίκτης για F4 Ευρωλίγκας!

Αλλάζει το επίπεδο στο ρόστερ, βρίσκει επιτέλους αντι-Καλάθη. Οι Πράσινοι μπορεί να απέκτησαν ήδη τον Σίβα Πέιτον, όμως ο Αμερικανός είναι μία προσωρινή λύση. Στο Τριφύλλι αναζητούν τον παίκτη που θα στηριχθούν πάνω του την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν μιλήσει με ένα top όνομα.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση για τη θέση του πλέι-μέικερ με την απόκτηση του Πέιτον Σίβα. Πρόκειται για μία επιλογή, που είναι θετική για την εποχή, αναλογιζόμενος κανείς, δηλαδή, ότι η αγορά είναι πολύ κλειστή και πολύ ποιοτικές επιλογές δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσουν.

Πολύ σημαντικότερο, όμως, θέμα για το «τριφύλλι» θα είναι να βρει τον βασικό πλέι-μέικερ για την επόμενη χρονιά. Από την φυγή του Καλάθη ο Παναθηναϊκός έχει αποτύχει πλήρως σε αυτό το θέμα, φέρνοντας τον έναν χειρότερο πλέι-μέικερ μετά τον άλλον.

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά απαγορεύεται να αποτύχουν οι «πράσινοι» σε αυτό τον τομέα και για αυτό το λόγο πρέπει άμεσα να αρχίσουν να κινούνται, αν δεν το έχουν κάνει ήδη κιόλας.

Μία περίπτωση σοβαρή μπορεί να είναι ο Τομά Ερτέλ, με τον οποίο ασχολήθηκε ο εξάστερος πριν πάρει τον Σίβα. Μόνο, που η Ρεάλ δεν τον άφησε ελεύθερο με τον Γάλλο να συνεχίζει στην βασίλισσα αλλά προς το παρόν να μην παίζει.

Το καλοκαίρι, όμως, ο Ερτέλ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ρεάλ, οπότε θα είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ασχοληθεί. Και θα έχει τύχη μάλιστα καθώς τα μεγάλα πορτοφόλια δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Γάλλου. Στην Ρεάλ άλλωστε είναι, στην Μπαρτσελόνα ήταν και έφυγε, στην Εφές το ίδιο, η Φενέρ θα πάρει άλλον «άσο».

Στα 33 του ο Ερτέλ είναι μία αξιόλογη περίπτωση, όντας πολύ έμπειρος, οργανωτικός, αλλά και αξιόπιστος στην επίθεση. Στην άμυνα δεν είναι τόσο αποδοτικός, αλλά δεν θα είναι μόνος του βέβαια ούτε στην πεντάδα, ούτε και στην θέση. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει κι άλλο πλέι-μέικερ, ενώ είναι πιθανό να είναι και του χρόνου ο Σαντ-Ρος, αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για τον Γιώργο Καλαίτζάκη. Γκαρντ, δηλαδή, ψηλά και με έφεση στην άμυνα.

Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Παναθηναϊκό, αλλά αγωνιστικά η φρέσκια προϊστορία έχει δείξει ότι πρώτα πρέπει να λύσει το θέμα του πλέι-μέικερ. Και το όνομα του Ερτέλ είναι ελκυστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύγχρονος άσος με ηγετικά χαρακτηριστικά - Σίβα VS Σλούκας - Έρχεται με φιλοσοφία... Ρενέσες"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags