Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο… ΣΕΦ το Final 4 για τον Ολυμπιακό - Αδιανόητο τι έχουν κάνει ήδη οι οπαδοί για την κούπα!
Μπάσκετ
| 2022-05-04 23:50:00

Στο… ΣΕΦ το Final 4 για Ολυμπιακό - Αδιανόητο τι έχουν κάνει ήδη οι οπαδοί για κούπα στο Βελιγράδι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στο… ΣΕΦ το Final 4 για Ολυμπιακό - Αδιανόητο τι έχουν κάνει ήδη οι οπαδοί για κούπα στο Βελιγράδι!

Πόσα εισιτήρια έχουν ήδη Έλληνες φίλαθλοι για τα παιχνίδια που θα γίνουν στο Βελιγράδι; Ο κόσμος των Πειραιωτών δεν περίμενε τη σειρά με τη Μονακό για να κλείσει θέση στο γήπεδο και ξενοδοχείο.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final Four μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μονακό στο Game 5 και στοχεύει στην κορυφή.

Οι Ερυθρόλευκοι θα είναι στο Βελιγράδι, όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μάλιστα αναμένεται να παίξουν... εντός έδρας! Όχι κυριολεκτικά, αλλά επί της ουσίας αυτό αναμένεται να συμβεί, καθώς το πιθανότερο είναι οι Ερυθρόλευκοι να έχουν τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με την παρουσία οπαδών στο γήπεδο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να καλύψουν ακόμα και το 80% της συνολικής χωρητικότας του γηπέδου!

Οι φίλοι των Ερυθρολεύκων είχαν ήδη φροντίσει να... μεριμνήσουν εδώ και αρκετό καιρό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, χιλιάδες εξ' αυτών προέβλεψαν ότι η ομάδα τους θα πάρει την πρόκριση για το Final Four και έσπευσαν να κλείσουν από νωρίς εισιτήρια, με πολλούς μάλιστα να το έχουν κάνει εδώ και έναν μήνα.

Σε αυτά προσθέστε και τη φιλία που διατηρούν οι Ερυθρόλευκοι με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, που θα στηρίξουν από την πλευρά τους τον Ολυμπιακό και καταλαβαίνετε γιατί η Stark Arena θα... θυμίζει ΣΕΦ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κάηκε" το ΣΕΦ - ΤΡΕΛΑ Αγγελόπουλων με τον κόσμο - Τεράστιος Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags