Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη μεγάλη υπογραφή Αγγελόπουλων μετά το F4- "Ντου" για Αντετοκούνμπο και παικταρά της Μονακό
Μπάσκετ
| 2022-05-05 22:09:00

Η πρώτη μεγάλη υπογραφή Αγγελόπουλων μετά το F4- "Ντου" για Αντετοκούνμπο και παικταρά της Μονακό

του Pick n' Scroll
Η πρώτη μεγάλη υπογραφή Αγγελόπουλων μετά το F4- "Ντου" για Αντετοκούνμπο και παικταρά της Μονακό

"Φτιαγμένοι" για κούπα οι πρόεδροι, ετοιμάζουν την ομάδα και για του χρόνου. Η διάθεση για ηχηρές μεταγραφές, τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί και οι εξελίξεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στην Μονακό και πάει φουλαριστός στο Βελιγράδι για να διεκδικήσει την τέταρτή του Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά στο τέλος η εμπειρία και ο Σλούκας ήταν αρκετά στοιχεία, ώστε να κατακτηθεί το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ.

Σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον όπως είναι το Βελιγράδι, οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα κατ' αρχάς στον ημιτελικό απέναντι στην Εφές, προκειμένου στις 21 του Μάη να γνωρίσουν μία ακόμη συγκλονιστική επιτυχία.

Οι Αγγελόπουλοι είναι ήδη πανευτυχείς για αυτό, που έχει κάνει η ομάδα τους και στο βάθος του μυαλού τους είναι ότι τώρα που επανήλθε η κανονικότητα να γίνει προσπάθεια να κατακτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι τίτλοι. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φέτος έγιναν σημαντικά βήματα, του χρόνου χωρίς να μπει πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις. Η πρώτη, πάντως, θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει. Ο Μπαρτζώκας είχε φύγει κακήν κακώς την προηγούμενη φορά από το ΣΕΦ, εδώ και καιρό έχει επιστρέψει και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού τον έχει αγκαλιάσει με τρομερή αγάπη. Ο ίδιος τους το ανταποδίδει, αλλά θέλει να τους δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα.

Δεν θα αργήσει η ώρα, που οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσουν για το μέλλον τους.

Παράλληλα θα γίνουν και 2-3 καλές προσθήκες και ήδη μάλιστα γράφτηκε το όνομα του τρομερού σέντερ της Μονακό, Ντόντα Χολ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επίσης είναι ένας παίκτης, που απασχολεί, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ της Ζενίτ είναι μία περίπτωση, που μπορεί να πέσει στο τραπέζι, αν φύγει ο Ντόρσεϊ για το ΝΒΑ. 

Προς το παρόν, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται τόσο το μέλλον, αυτό, που κοιτάζει είναι το επόμενο παιχνίδι και θέλει βέβαια πως και πώς να προσθέσει τέταρτη Ευρωλίγκα στην τροπαιοθήκη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους... έπιασε κορόιδα ο Μπαρτζώκας - Αρχιτέκτονες οι Αγγελόπουλοι - Δεν είναι η… γνωστή Εφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags