Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τους... έπιασε κορόιδα ο Μπαρτζώκας - Αρχιτέκτονες οι Αγγελόπουλοι - Δεν είναι η… γνωστή Εφές!
Μπάσκετ
| 2022-05-05 00:41:00

Τους... έπιασε κορόιδα ο Μπαρτζώκας - Αρχιτέκτονες οι Αγγελόπουλοι - Δεν είναι η… γνωστή Εφές!

του Pick n' Scroll
Τους... έπιασε κορόιδα ο Μπαρτζώκας - Αρχιτέκτονες οι Αγγελόπουλοι - Δεν είναι η… γνωστή Εφές!

Στο Βελιγράδι για την 4η κούπα με τα δικά τους όπλα οι Πειραιώτες! Πώς και γιατί έφτασε δικαίως στο Final Four ο Ολυμπιακός, οι καλοκαιρινές μεταγραφές του Μπαρτζώκα που τον έκαναν υπερήφανο και η πρώτη "μάχη" στον ημιτελικό με τους Τούρκους που δεν είναι η περσινή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός τα είχε όλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: πάθος, κόσμο, επιθετική παραγωγή και κυρίως καθαρό μυαλό στην τελική ευθεία του αγώνα. Και γενικά μεγαλύτερη εμπειρία από την Μονακό. Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για το Βελιγράδι και να πάει σε ένα φάιναλ-φορ, όπου θα διεκδικήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα της ιστορίας του.

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει το ταλέντο άλλων, παλαιότερων ομάδων του Ολυμπιακού. Εχει, όμως, άλλα στοιχεία, ικανά να τον οδηγήσουν και πάλι στη κορυφή της Ευρώπης. Είναι μία ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο παρκέ και πως να το πάρει.

Δεν ήρθε τυχαία δεύτερος στη ρέγκιουλαρ-σίζον της διοργάνωσης, δεν πέρασε τυχαία το εμπόδιο της απίστευτα σκληροτράχηλης Μονακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τα παιδιά του, όπως βέβαια και οι αρχιτέκτονες αυτής της ομάδας, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Και όπως μάλιστα είπε ο τεράστιος Γιώργος Πρίντεζης, «όσο υπάρχουν αυτοί οι πρόεδροι, ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει».

Προς το παρόν οι Πειραιώτες θα πάρουν ανάσες και θα αρχίσουν από την Δευτέρα να σκέφτονται την αντίπαλό τους στον ημιτελικό του Βελιγραδίου, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές. Οι Τούρκοι δεν είναι όπως πέρυσι, που σάρωναν τα πάντα στο πέρασμά τους, είναι, όμως, ένα σύνολο με παικταράδες, όπως είναι ο Λάρκιν και ο Μίσιτς.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα πάει στην Σερβία να κάνει το παιχνίδι του και το βράδυ της 21ης Μαϊου θέλει να βρεθεί για μία ακόμη φορά στην κορυφή της Ευρώπης. Με παίκτες, όπως ο Φαλ και ο Ουόκαπ, που στην πορεία της χρονιάς αποδείχθηκαν χρυσάφι, ενώ η απόκτησή τους το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ειδικά ο Φαλ, ο οποίος στις προηγούμενές του ομάδες πριν την Βιλερμπάν, ήταν ένας σαν τους άλλους. Δεν έκανε διαφορά. Αλλωστε το προηγούμενο καλοκαίρι, καμία πλούσια οικονομικά ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός, όμως, ουδόλως νοιάστηκε για αυτό, τον πήρε και τώρα χαμογελάει πλατιά. Οπως χαμογελάει γενικότερα πλατιά για μία σεζόν, που εξελίσσεται ονειρικά, αλλά βέβαια θέλει να τελειώσει σε αυτό το μήκος κύματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κάηκε" το ΣΕΦ - ΤΡΕΛΑ Αγγελόπουλων με τον κόσμο - Τεράστιος Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags