Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ερτέλ για Παναθηναϊκό, κυνηγάει και δεύτερο άσο της Ρεάλ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Τέλος οι... Πέρι!
Μπάσκετ
| 2022-05-06 22:31:00

Ερτέλ για Παναθηναϊκό, κυνηγάει και δεύτερο άσο της Ρεάλ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Τέλος οι... Πέρι!

του Pick n' Scroll
Ερτέλ για Παναθηναϊκό, κυνηγάει και δεύτερο άσο της Ρεάλ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Τέλος οι... Πέρι!

Τι θα γίνει με Γιόβιτς, Σίβα, Νέντοβιτς και η μεγάλη μεταγραφή στο νέο ρόστερ. Οι Πράσινοι θα έχουν περισσότερα χρήματα να κινηθούν στην αγορά και ψάχνουν από τώρα έναν πλέι-μέικερ που θα κάνει την διαφορά. Τα πρώτα ονόματα της λίστας!

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών και το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι, όμως, από βαθμολογικής πλευράς.

Εχει ενδιαφέρον καθώς θα ντεμπουτάρει ο Πέιτον Σίβα, ενώ μετά από πολύ καιρό αναμένεται να ξαναπαίξει ο Στέφαν Γιόβιτς. Οι «πράσινοι» εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν πλέι-μέικερ και αύριο θα είναι ένα καλό τεστ για να δουν ποιον μπορούν να υπολογίζουν για τα πλέι-οφ και τις μάχες με τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν εκτός Α1 μένει ο Νέντοβιτς και αυτό γιατί συνεχίζει να έχει θέμα τραυματισμού. Δεν είναι, όμως, κάτι το σοβαρό και ο Σέρβος σούπερ σκόρερ θα είναι έτοιμος για τις μάχες των πλέι-οφ.

Ο Σίβα αν ικανοποιήσει στα παιχνίδια, που θα αγωνιστεί, θα έχει τύχη να μείνει και του χρόνου ως μπακ-απ πλέι-μέικερ. Εμπειρος είναι, ακριβός δεν είναι, οπότε οι «πράσινοι», αν ικανοποιηθούν από τις εμφανίσεις του, θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να τον κρατήσουν.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι ποιος θα αποτελέσει τον βασικό πλέι-μέικερ με τον Τομά Ερτέλ της Ρεάλ να είναι μία περίπτωση, που πρέπει να κρατάει κάποιος στο μυαλό του, αλλά να μην είναι η μοναδική.

Ο Κόρεϊ Ουόλντεν της Μπάγερν, ο Νέιτ Ουόλτερς του Ερυθρού Αστέρα και ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς, που αναμένεται να φύγει από την Ρεάλ, είναι επίσης περιπτώσεις, που μπορούν να «παίξουν» για τους «πράσινους». Κάπως έτσι θα κυμανθεί η κατάσταση. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός ακόμη και με το αυξημένο μπάτζετ, που θα έχει του χρόνου, δεν μπορεί να χτυπήσει περιπτώσεις, όπως ο Κέβιν Πάνγκος ή ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Είναι μακριά από το βαλάντιο του εξάστερου αυτοί οι παίκτες.

Παράλληλα αποκλείεται να πάει ο Παναθηναϊκός και πάλι σε περίπτωση παίκτη από το Eurocup, όπως έκανε πέρυσι με τον Πέρι. Αλλωστε όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Και οι «πράσινοι» δεν θέλουν να τους κολλήσουν «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Ηδη έχουν κάνει πάρα πολλά λάθη, μην κάνουν κι άλλο σε ένα κομμάτι, που την έχουν πατήσει χοντρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Top προπονητής για τον ΠΑΟ - Αυτόν να φέρει ο Γιαννακόπουλος - Σοβαρός κίνδυνος λόγω... Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags