Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα έκπληξη για ΠΑΟ - Φεύγει από ΝΒΑ - Γι’ αυτό διάλεξαν Σίβα, Βόβορας και Πεδουλάκης!
Μπάσκετ
| 2022-05-07 23:22:00

Όνομα έκπληξη για Παναθηναϊκό - Φεύγει από ΝΒΑ - Γι’ αυτό διάλεξαν Σίβα, Βόβορας και Πεδουλάκης!

του Pick n' Scroll
Όνομα έκπληξη για Παναθηναϊκό - Φεύγει από ΝΒΑ - Γι’ αυτό διάλεξαν Σίβα, Βόβορας και Πεδουλάκης!

Η ικανοποίηση για τον Αμερικανό, ο άφαντος Γιόβιτς και η υπέρβαση. Οι πρώτες εντυπώσεις για τον νέο πλέι-μέικερ του Τριφυλλιού, ο χρόνος που χρειάζεται ο Σέρβος γκαρντ για να βρει τα πατήματά του και τα πρώτα ονόματα για την επόμενη σεζόν, όπου πρέπει να ανέβει το επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα Πατρών και φουλάρει, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν αρχίσουν τα πλέι-οφ. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει. Ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ, ξέρει, όμως, ότι στα ντέρμπι μετράνε κι άλλα πράγματα πέραν της ποιότητας.

Ο Πέιτον Σίβα έκανε κόντρα στους Πατρινούς το ντεμπούτο του και έμεινε άσφαιρος. Δεν σημείωσε ούτε έναν πόντο, παρότι επιχείρησε 6 σουτ: 2 δίποντα και 4 τρίποντα. Εδειξε, όμως, ότι είναι αυτό, που θέλει ο Βόβορας και ο Πεδουλάκης. Παίκτης, δηλαδή, που σκέφτεται πρώτα την πάσα. Το έκανε πολύ κόντρα στην ομάδα της Πάτρας.

Και παράλληλα πιστοποίησε αυτό, που ήξεραν όλοι, ότι βρίσκεται, δηλαδή, σε άριστη φυσική κατάσταση. Άλλωστε το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας το έδωσε στις 24 Απριλίου.

Αντίπαλος και μεγάλος του Σίβα είναι ο χρόνος, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να εγκλιματιστεί με ιδανικό τρόπο. Αν ερχόταν ένα μήνα πριν, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και για αυτόν και για τον Παναθηναϊκό.

Στην δράση εν τω μεταξύ επέστρεψε μετά από πολύ καιρό και πολλά προβλήματα ο Στέφαν Γιόβιτς. Πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Θέλει, όμως, κι αυτός τον χρόνο του σαφώς, προκειμένου να έρθει σε ένα καλύτερο επίπεδο.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός θέλει του χρόνου έναν σπουδαίο πλέι-μέικερ και όχι μετριότητες. Θέλει έναν Ερτέλ, έναν Λορέντζο Μπράουν ή τον πανέμπειρο Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο ΝΒΑ. Η κατάσταση φέτος στον «άσο» θα βγει πάλι με ημίμετρα, του χρόνου, ωστόσο, δεν επιτρέπονται τα ίδια λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερτέλ για Παναθηναϊκό, κυνηγάει και δεύτερο άσο της Ρεάλ - Ανεβαίνει το μπάτζετ - Τέλος οι... Πέρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags