Facebook Pixel Ολυμπιακός: NBAer για Ολυμπιακό, επαφές με τον μάνατζέρ - Ισοπέδωσε την ΤΣΣΚΑ - "Deadline" Αγγελόπουλων!
Μπάσκετ
| 2022-05-10 22:31:00

NBAer για Ολυμπιακό, επαφές με τον μάνατζερ - Ισοπέδωσε την ΤΣΣΚΑ - "Deadline" Αγγελόπουλων!

του Pick n' Scroll
NBAer για Ολυμπιακό, επαφές με τον μάνατζερ - Ισοπέδωσε την ΤΣΣΚΑ - "Deadline" Αγγελόπουλων!

Η καριέρα σε Αμερική-Ευρώπη και το πλεονέκτημα των Πειραιωτών! Στο Λιμάνι φορτσάρουν για να κλείσουν τη σεζόν με τρεις κούπες, Κύπελλο - Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και την αγορά για την επόμενη σεζόν. Η μεταγραφή του σέντερ και τα πρώτα δύο ονόματα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (11/5) στην Πάτρα τον Απόλλωνα και με νίκη σφραγίζει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο της Α1. Από κει και πέρα θα έχει ένα ακόμη ματς, με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ, και εν συνεχεία θα ριχτεί με τα μούτρα στο φάιναλ-φορ, θέλοντας στις 21 του Μάη να κατακτήσει την τέταρτή του Ευρωλίγκα.

Όπως γράψαμε και χθες, οι Πειραιώτες, όπως και κάθε άλλη ομάδα του τεράστιου επιπέδου τους, κοιτάζουν και την επόμενη χρονιά. Στη λίστα τους υπάρχει το όνομα του Μάριους Γκριγκόνις, που ήταν στην ΤΣΣΚΑ, πριν από μερικές μέρες είχε γραφτεί και το όνομα του σέντερ της Μονακό, Ντόντα Χολ.

Ο Χολ δεν είναι ο μοναδικός σέντερ, που κάνει θραύση φέτος, και του χρόνου θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο. Είναι και ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος σπάει τα κοντέρ με την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Μότλεϊ έπαιζε παλιότερα στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς και τους Κλίπερς, χωρίς, ωστόσο, να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Στη πρώτη του ευρωπαϊκή σεζόν, όμως, έχει κάνει όλους τους αντίπαλους ψηλούς να υποφέρουν.  μάλιστα οδήγησε την Λοκομοτίβ στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, έχοντας 33 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ηδη πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες του έχουν χτυπήσει την πόρτα, ένα καλό στοιχείο για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Μότλεϊ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Κουίνσι Εϊσι. Αρα ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διάφορα πράγματα στο μυαλό τους και επειδή θα κάνουν ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ τους το καλοκαίρι, είναι πιθανό να έχουν τελειώσει τις κινήσεις τους πολύ πριν ολοκληρωθεί ο Ιούλιος. Οι Αγγελόπουλοι δεν θα κάνουν τρελή υπέρβαση στο μπάτζετ, αλλά ό, τι χρειαστεί η ομάδα τους, θα το υλοποιήσουν.

Και θα το υλοποιήσουν και με το παραπάνω ειδικά αν η ομάδα τους έχει κατακτήσει και την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνοια στην Σερβία με Ολυμπιακό - Ατάκα φωτιά από τον πρόεδρο του ΔΣ του Βελιγραδίου ενόψει F4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags