Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Άκυρο από το... ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2022-05-15 15:05:00

Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Άκυρο από το... ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Άκυρο από το... ΝΒΑ!

Γιατί δεν τον θέλει πίσω ο Μπαρτζώκας και η... απόρριψη στο Τριφύλλι από ένα δικό του παιδί. Ποιες είναι οι πρώτες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που εξετάζουν οι Πράσινοι για την επόμενη σεζόν, οι δυσκολίες και οι ανταγωνιστές. Το Sportdog.gr παρουσιάζει την πράσινη λίστα!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Α1 με νίκη επί του Ηρακλή και κατακτώντας την δεύτερη θέση. Πλέον μετράει αντίστροφα για τα πλέι-οφ, εκεί, όπου θα αναζητήσει την υπέρβαση απέναντι στον καλύτερο Ολυμπιακό. Θέλει πολύ το πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα για να πετύχει τον μεγάλο αυτό στόχο.

Παράλληλα το μυαλό του είναι και στην επόμενη χρονιά, παρότι και διοικητικά αλλά και προπονητικά το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Οταν, όμως, πρόκειται για απόκτηση Ελλήνων παικτών, το ότι το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο, δεν απαγορεύει την πραγματοποίηση τέτοιων κινήσεων. Αλλωστε πριν από δύο μήνες οι «πράσινοι» υλοποίησαν την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος είναι το σημαντικότερο ταλέντο της χώρας.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι μεταξύ των «θέλω» του εξάστερου. Δύσκολα, όμως, μπορεί να γίνει κάτι άμεσα μετά και τη συνέντευξη, που έδωσε ο πρώην γκαρντ της Οκλαχόμα. Μία συνέντευξη, στην οποία είπε ότι θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θέλει όσο το δυνατόν πιο πολλούς Έλληνες και πριν από μερικές μέρες αναφέρθηκε και το όνομα του Δημήτρη Φλιώνη της ΑΕΚ. Από την εξίσωση, όμως, δεν μπορεί να εξαιρεθεί και το όνομα του Βασίλη Μουράτου, που έκανε μία ακόμη πολύ καλή σεζόν με το Λαύριο. Ο Μουράτος δουλεύει πολύ, είναι πιο έτοιμος από ποτέ και στα 25 του θα αναζητήσει ένα μεγαλύτερο βήμα στη καριέρα του. Χθες μάλιστα έκανε και ρεκόρ στις ασίστ, αφού κόντρα στο Περιστέρι έδωσε 16 βοηθητικές πάσες.

Το όνομα του διεθνούς γκαρντ είχε ακουστεί παλιότερα για τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, να προχωρήσει περισσότερο το θέμα. Δεν αποκλείεται να γίνει κάτι περισσότερο το καλοκαίρι, που μας έρχεται, με τον Μουράτο, πάντως, να έχει στραμμένα τα βλέμματά του και στο εξωτερικό.

Θέμα επιστροφής στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να υπάρχει για τον παίκτη του Λαυρίου, αφού οι Πειραιώτες έχουν και Σλούκα και Ουόκαπ και Λούντζη. Και έχουν επίσης και τους Κολοβέρο, Νικολαϊδη να έχουν κάνει πολύ καλή σεζόν ως δανεικοί σε Ιωνικό και Λαύριο αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη με πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Όλα ανοιχτά με Χεζόνια - Είναι... τρελός ο "Σούπερ Μάριο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags