Facebook Pixel NBA - Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Σίγησε στο φινάλε - Συντριβή και αποκλεισμός για τους Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-05-16 01:13:00

Απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Σίγησε στο φινάλε - Συντριβή και αποκλεισμός για τους Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Σίγησε στο φινάλε - Συντριβή και αποκλεισμός για τους Μπακς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπακς έκαναν αποκαρδιωτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν άστοχος στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έτσι η ομάδα του Μιλγουόκι γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 109-81 από τους Μπόστον Σέλτικς.
 

NBA - Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Μπόστον Σέλτικς έκλεισαν τη σειρά των ημιτελικών με 4-3 επί των Μιλγουόκι Μπακς μετά τη νίκη τους με 109-81 στο "TD Garden" και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μαϊάμι Χιτ με μειονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πάντα για τους Μπακς στο παρκέ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 25 πόντους (10/26 σουτ), 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και μία τάπα σε 43:09 λεπτά συμμετοχής.

Παρ' όλα αυτά, ο Έλληνας σούπερ σταρ παρασύρθηκε από τη γενική μετριότητα της ομάδας του και την κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήταν άστοχος στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, χάνοντας μάλιστα ορισμένα -εύκολα για την ποιότητά του- λέι απ.

Με εξαίρεση τον Τζρου Χολιντέι, που σκόραρε 21 πόντους, δεν υπήρξε άλλος συμπαραστάτης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οι Μπακς τελείωσαν τον αγώνα με απογοητευτικό ποσοστό στα τρίποντα (4/33).

Εκπληκτικός για τους Σέλτικς ήταν ο Γκραντ Γουίλιαμς, που σημείωσε 27 πόντους με 7/18 τρίποντα, με τον Τζέισον Τέιτουμ να προσθέτει 23 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράουν 19 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Άκυρο από το... ΝΒΑ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags