Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τέλος από ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ - Τρελά λεφτά οι Ιταλοί, θέλει Ελλάδα - Έτσι γυρίζει στον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-05-23 23:20:00

Τέλος από ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ - Τρελά λεφτά οι Ιταλοί, θέλει Ελλάδα - Έτσι γυρίζει στον Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Τέλος από ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ - Τρελά λεφτά οι Ιταλοί, θέλει Ελλάδα - Έτσι γυρίζει στον Ολυμπιακό!

Η απόφαση του Σέρβου σέντερ και οι προτάσεις που έχει στα χέρια του. Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια στη Ρωσία, αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη και ήδη εξετάζει τις προσφορές που του έχουν γίνει. Το υψηλό κασέ του και η επιθυμία του να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Η ΤΣΣΚΑ φυλλοροεί και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αυτό, μετά τον πόλεμο, που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Ηδη έχουν φύγει αρκετοί παίκτες, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι ένας από τους υποψήφιους. Ο Σέρβος σέντερ πήγε με χίλια όνειρα και πάρα πολλά χρήματα στη ρωσική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Πέρυσι είχε σοβαρό τραυματισμό, την τρέχουσα σεζόν ξέσπασε ο πόλεμος με την Ουκρανία. Ετσι πέρασε δύο χρόνια, όπου δεν φάνηκε καθόλου και κάπου εδώ θέλει να τερματίσει αυτή τη κατάσταση. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού είναι σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ, προκειμένου να λύσουν την συνεργασία τους. Και αναμένεται να γίνει αυτό, έστω και αν η ρωσική ομάδα πάρει κάποια χρήματα ως αποζημίωση.

Ο Μιλουτίνοφ μάλιστα ήδη είναι στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια, που επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και έχει μεγάλες βλέψεις. Είναι, όμως, άγνωστο αν ο Σέρβος σέντερ θέλει να πάει στην ιταλική πόλη. Το μπάσκετ στην Ιταλία είναι σε υψηλό επίπεδο, η Βίρτους ξαναγίνεται μεγάλο μέγεθος, αλλά το ιδανικό για τον Μιλουτίνοφ θα ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εδώ του αρέσει, εδώ ήρθε, όταν βγήκε για πρώτη φορά από την χώρα του, το μπάσκετ είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά σε υψηλό επίπεδο είναι και η ζωή. Όπως και ο καιρός είναι θαυμάσιος. Ο ήλιος αρέσει σε πολλούς ξένους και αυτό είναι κοινά παραδεκτό.

 Στον Παναθηναϊκό, όμως, είναι απίθανο να πάει ο Σέρβος, στον Ολυμπιακό υπάρχει ο Φαλ, που είναι του ίδιου στυλ, ενώ και το κασέ του Μιλουτίνοφ είναι πολύ μεγάλο. Εκτός αν στα 28 του ρίξει νερό στο κρασί του, ρίξει τις απαιτήσεις του και έρθει να παίξει για όχι πολλά χρήματα. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι τι λέει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αυτό τον καιρό έχει στο νου του μόνο στο πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Μιλουτίνοφ θα βρει και πολύ καλή ομάδα και εξαιρετικά χρήματα, παρότι η αγορά πλέον έχει πλειάδα καλών ψηλών, λόγω της κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί με τους Ρώσους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέτσος και Καμαρά… κλείνουν μπακ για Ολυμπιακό - Η απόφαση για Ελλάδα και το πήγαινε-έλα στο Νησί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags