Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν είναι ομάδα ο Παναθηναϊκός - Πώς θα κοντράρει τον Ολυμπιακό; - Στον... αέρα Βόβορας και παίκτες!
Μπάσκετ
| 2022-05-31 23:01:00

Δεν είναι ομάδα ο Παναθηναϊκός - Πώς θα κοντράρει τον Ολυμπιακό; - Στον... αέρα Βόβορας και παίκτες!

του Pick n' Scroll
Δεν είναι ομάδα ο Παναθηναϊκός - Πώς θα κοντράρει τον Ολυμπιακό; - Στον... αέρα Βόβορας και παίκτες!

Τραγική εικόνα στη Λάρισα, ώρα για δύσκολες αποφάσεις στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Λάρισα σε ένα βράδυ-ντροπής και δείχνει... ανήμπορος να κοντράρει τους Πειραιώτες, που θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους τελικούς. Τα παιχνίδια αυτά πάντως, θα κρίνουν το μέλλον πάρα πολλών στον σύλλογο.

Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου η Λάρισα είχε μπει εντυπωσιακά στο παρκέ, αλλά ο Παναθηναϊκός μετά από ένα σημείο συνήλθε και έφυγε με τη νίκη από το κλειστό της Νεάπολης. Το βράδυ της Τρίτης πάλι η Λάρισα ξεκίνησε τρομερά στο ματς, αυτή τη φορά, ωστόσο, κατάφερε και να κόψει το νήμα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά.

Αυτή τη φορά δεν ήταν καλά ο Νέντοβιτς, ώστε να σώσει τη κατάσταση για τους «πράσινους». Είχε 4 πόντους με 1/10 σουτ και ως πολύ μεγάλος παίκτης, που είναι, πήρε την ευθύνη και έδωσε ραντεβού για την Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πολύ καλή εικόνα στη προηγούμενη φάση των πλέι-οφ, κερδίζοντας άνετα τον Αρη. Στα δύο παιχνίδια, όμως, με την Λάρισα προβληματίζει τρομερά. Τη πρώτη φορά κέρδισε όχι πολύ εύκολα στο ΟΑΚΑ και την Τρίτη γνώρισε την ήττα.

Και με τέτοια εικόνα, βέβαια, το ερώτημα είναι πως θα πάει να αντιμετωπίσει στους τελικούς έναν Ολυμπιακό, ο οποίος και πάλι έχει αρχίσει να πετάει φωτιές.

Και στη περίπτωση αυτή δεν είναι θέμα το ότι ο Νέντοβιτς ήταν άστοχος ή ότι ο Οκάρο Ουάιτ έμεινε άποντος. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι δεμένος. Δεν είναι ομάδα, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, αλλά με την αλλαγή προπονητή τα συμπτώματα παραμένουν και σε μεγάλο βαθμό.

Προς το παρόν εκείνο, που αναζητείται στον Παναθηναϊκό είναι ηρεμία. Και πρόκριση στους τελικούς. Το αποτέλεσμα στους τελικούς και η εικόνα της ομάδας θα κρίνουν πολλά ενόψει της επόμενης σεζόν. Και για την τεχνική ηγεσία και για ορισμένους παίκτες.

Και αν ο προπονητής ο πριν ή ο νυν δεν έχει καταφέρει να πιάσει τον σφυγμό της ομάδας, σίγουρα δεν χρειάζεται προπονητή ο Παναθηναϊκός για να μην χάνει με 26 πόντους από την Λάρισα. Η τελευταία αξίζει το χειροκρότημα όλης της μπασκετικής Ελλάδας. Παίζει εξαιρετικά, έχει ένταση, κίνητρο. Αλλά για τον Παναθηναϊκό μόνο τίτλος τιμής δεν είναι να χάνει κάποια στιγμή με 26 πόντους διαφορά. Οσο και αν όλα μπορούν να γίνουν σε έναν αγώνα, αυτό δεν πρέπει να γίνεται για τους «πράσινους» σε παιχνίδι με την Λάρισα, από την οποία έχει το δεκαπλάσιο μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιάννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags