Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Σφαιρόπουλος: Η πρώτη απόφαση για Βόβορα - Κόουτς με εμπειρία από Ευρωλίγκα - "Κόκκινο" για Σφαιρόπουλο!
Μπάσκετ
| 2022-06-01 22:25:00

Η πρώτη απόφαση για Βόβορα - Κόουτς με εμπειρία από Ευρωλίγκα - "Κόκκινο" για Σφαιρόπουλο!

του Pick n' Scroll
Η πρώτη απόφαση για Βόβορα - Κόουτς με εμπειρία από Ευρωλίγκα - "Κόκκινο" για Σφαιρόπουλο!

Ο προβληματισμός πριν τον Ολυμπιακό και η δύσκολη επόμενη μέρα. Πώς θα συνεχίσουν οι Πράσινοι μετά το καλοκαίρι, γιατί οι τελικοί με τους Πειραιώτες θα κρίνουν τα πάντα και οι πρώτες σκέψεις για τον πάγκο, εάν υπάρξει τελικά αλλαγή προπονητή...
 

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε πολύ με την εμφάνισή του στη Λάρισα. Δεν είναι μόνο ότι έχασε από μία πολύ φτωχή (οικονομικά) ομάδα. Είναι ότι έφτασε στο σημείο μέσα στο παιχνίδι να χάνει και με 26 πόντους διαφορά. Πράγμα τραγικό για τους «πράσινους», που λένε μάλιστα ότι θέλουν διακαώς να πάρουν το πρωτάθλημα.

Η λογική λέει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κατακτηθεί η πρόκριση επί της Λάρισας και από κει και πέρα θα υπάρχει το αντάμωμα στους τελικούς με έναν Ολυμπιακό, ο οποίος στα τρία τελευταία παιχνίδια με Περιστέρι και Προμηθέα δείχνει και πάλι τον πραγματικό του εαυτό. Στην ουσία θα λέγαμε ότι δεν παίζεται, αν και οι μάχες των «αιωνίων» είναι πάντα κάτι διαφορετικό.

Με λίγα λόγια για να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα, η εικόνα του Παναθηναϊκού στους τελικούς θα δείξει πολλά για την επόμενη μέρα. Και δη για το κεφάλαιο προπονητή. Η κατεύθυνση είναι να συνεχίσει και του χρόνου με τον Γιώργο Βόβορα το «τριφύλλι», αν η εικόνα, όμως, στους τελικούς είναι από μέτρια έως κακή είναι σίγουρο ότι δεν θα πορευτεί έτσι. Θα στραφεί σε ξένο προπονητή, που να έχει και την εμπειρία της Ευρωλίγκας.

 Και από τέτοιους η αγορά είναι γεμάτη, αφού υπάρχει και ο Σίλερ, που ήταν στην Ζαλγκίρις, και ο Περάσοβιτς, που ήταν στην Ούνιξ Καζάν, υπάρχει και ο Σπάχια, που θα φύγει από την Μπασκόνια. Πολλοί φίλοι του μπάσκετ λένε ότι η ιδανική περίπτωση για τον εξάστερο θα ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Δεν μπορεί, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του Θεσσαλονικιού προπονητή. Όχι μόνο επειδή έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό, αλλά και λόγω των αντιδράσεών του σε πολλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Αντιδράσεις, που δεν άρεσαν καθόλου στους «πράσινους». Και οι τελευταίοι, πάντως, να αποφάσιζαν να κάνουν κίνηση, ούτε ο Σφαιρόπουλος θα ήθελε μία τέτοια συνεργασία για τους λόγους, που τονίσαμε.

Προς το παρόν, πάντως, υπάρχει για τον Παναθηναϊκό η τρίτη αναμέτρηση με την Λάρισα και τίποτα άλλο. Πλέον θα πηγαίνει βήμα, βήμα και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιάννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags