Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αγραβάνης για Ολυμπιακό: "Ούτε τραυματία δεν με μαρκάρουν" - Απάντηση Μπαρτζώκα για... επιστροφή
| 2022-06-04 23:09:00

Αγραβάνης για Ολυμπιακό: "Ούτε τραυματία δεν με μαρκάρουν" - Απάντηση Μπαρτζώκα για... επιστροφή

Sportdog Team
Αγραβάνης για Ολυμπιακό: "Ούτε τραυματία δεν με μαρκάρουν" - Απάντηση Μπαρτζώκα για... επιστροφή

Ανάρτηση που θα συζητηθεί από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ. Τι απάντησε ο Μπαρτζώκας για το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Αγραβάνης την ερυθρόλευκη φανέλα.
 

Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Αγραβάνης προέβη σε ανάρτηση στα social media μετά την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό, στην οποία μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της πρώην ομάδας του.

«Παίζοντας τραυματίας, ακόμη δεν μπορούν να με μαρκάρουν... Συνεχίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Μαπρτζώκας ρωτήθηκε για τα σενάρια περί επιστροφής Αγραβάνη στον Ολυμπιακό και δήλωσε άγνοια.

«Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό που αναφέρατε. Ότι δηλαδή υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα για επιστροφή του Αγραβάνη. Καλώς ή κακώς, σε μια σοβαρή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αποφασίζουν οι πρόεδροι και ο προπονητής, οπότε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν παίζει ρόλο. Αλλά θα ήθελα να πω ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω παίκτες αντιπάλων ομάδων. Ποτέ δεν έχω μιλήσει αρνητικά για κανέναν, ιδιαίτερα αν είναι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού», ήταν η δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψάχνουν υπέρβαση με το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης οι Αγγελόπουλοι - "Χουνέρι" και σε ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags