Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνουν υπέρβαση με το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης οι Αγγελόπουλοι - "Χουνέρι" και σε ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-06-04 23:18:00

Ψάχνουν υπέρβαση με το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης οι Αγγελόπουλοι - "Χουνέρι" και σε ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Ψάχνουν υπέρβαση με το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης οι Αγγελόπουλοι - "Χουνέρι" και σε ΠΑΟ!

Η αποχώρηση του Ντόρσεϊ φέρνει αναταράξεις στο ρόστερ του Μπαρτζώκα. Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν στο στόχαστρό τους οι "Ερυθρόλευκοι", τα σενάρια για την Εφές και ο αντικαταστάτης του Αμερικανού που το... παλεύει ξανά για το NBA.

Ολυμπιακός: Η Εφές προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας άνετα στο πέμπτο και τελευταίο αγώνα την Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη. Τώρα πάει να πάρει την κούπα, έχοντας απέναντί της την Φενέρ του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Παράλληλα οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν τις κινήσεις τους για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Είναι κοντά στο να ανανεώσουν τον Σέιν Λάρκιν, να πάρουν τον Τζος Νίμπο και τον Αντε Ζίζιτς, αλλά να ρίξουν και την βόμβα με τον Ντουέιν Μπέικον, που κάνει απίστευτα πράγματα με τη Μονακό.

Πάντως, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εκπροσωπεί τον Μπέικον, μόλις είδε την αναφορά για την Εφές, έγραψε στο διαδίκτυο «βλέποντας τις σχετικές αναρτήσεις στο twitter, μάλλον η Εφές την επόμενη σεζόν θα έχει περίπου 30 παίκτες».

Το αν θα πάρει η Εφές ή όχι και τον Μπέικον, θα φανεί. Υπάρχουν, πάντως, αναφορές ότι τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ έχει στο στόχαστρό του και ο Ολυμπιακός. Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, τα χρήματα είναι πολλά, αλλά οι Πειραιώτες έχουν κι άλλα πλεονεκτήματα πλέον. Οπως το ότι πήγαν στο φάιναλ-φορ, το ότι γενικώς έχουν επιστρέψει στη κανονικότητα, καθώς επίσης και ότι έχουν τουλάχιστον την ώρα, που πρέπει, τον κόσμο στο πλευρό τους. Ολοι άλλωστε έμειναν εντυπωσιασμένοι, βλέποντας 12.000 Ολυμπιακούς στο Βελιγράδι.

Προς το παρόν, ωστόσο, το μυαλό είναι στους τελικούς της Α1 και στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός, θα έχει συν τοις άλλοις και πολύ πιο καθαρό μυαλό να φτιάξει την επόμενη χρονιά.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ με τις αναφορές ότι ο ομογενής γκαρντ θα δοκιμάσει μέχρι τέλους το ΝΒΑ να πληθαίνουν. Αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να πάνε να καλύψουν το κενό του με δύο παίκτες. Και ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Μπρέσια και πρόσφατα το όνομα του είχε συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγραβάνης για Ολυμπιακό: "Ούτε τραυματία δεν με μαρκάρουν" - Απάντηση Μπαρτζώκα για... επιστροφή

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags