Facebook Pixel Επιστροφή Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ - Τετ-α-Τετ Με Ιτούδη!
Μπάσκετ
| 2022-06-08 19:21:00

Επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ και τετ α τετ με Ιτούδη!

Sportdog Team
Επιστροφή Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ και τετ α τετ με Ιτούδη!

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετέβη στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λάρισα.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του στο ΟΑΚΑ μετά από απουσία μεγαλύτερη των δύο ετών και θα παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Η τελευταία του εμφάνιση σε εντός έδρας ματς ήταν στον δεύτερο τελικό του League Cup στο βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι, ενώ λίγες ημέρες αργότερα (στις 3 Μαρτίου) έδωσε το «παρών» και στο ΣΕΦ για τον αγώνα της Euroleague απέναντι στους Ερυθρόλευκους. 

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ερμηνεύεται από πολλούς ως μήνυμα, καθώς λαμβάνει χώρα δύο μέρες μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μάλιστα είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μήνυμα" Γιαννακόπουλου, έρχεται ανακοίνωση για την ΚΑΕ - Στον… αέρα οι τελικοί με Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags