Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκανε και... δώρο ο Ολυμπιακός σε ΠΑΟ - Χωρίς Νέντοβιτς και Μέικον - Θα έχει κόσμο το ΟΑΚΑ;
Μπάσκετ
| 2022-06-11 23:41:00

Έκανε και... δώρο ο Ολυμπιακός σε ΠΑΟ - Χωρίς Νέντοβιτς και Μέικον - Θα έχει κόσμο το ΟΑΚΑ;

του Pick n' Scroll
Έκανε και... δώρο ο Ολυμπιακός σε ΠΑΟ - Χωρίς Νέντοβιτς και Μέικον - Θα έχει κόσμο το ΟΑΚΑ;

Στο Λιμάνι θέλουν πρωτάθλημα με... σκούπα και οι Πράσινοι αντίδραση! Οι Πειραιώτες έκαναν το 1-0 στους τελικούς χαλαρά, όμως θα μπορούσαν να είχαν και μεγαλύτερη διαφορά και καλύτερη εικόνα. Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Τριφυλλιού και τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς...

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτε άλλο πριν από λίγο παρά να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του απέναντι στον Παναθηναϊκό και να πραγματοποιήσει έτσι το 1-0 στους τελικούς της Α1. Μάλιστα κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το 74-61 και νίκησε με αυτή την διαφορά χωρίς να παίξει το γνώριμό του μπάσκετ.

Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 23-4 και κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα. Η συνέχεια είχε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να κινούνται σε ρυθμό ρελαντί και τους «πράσινους» από την άλλη να θέλουν, αλλά να μην μπορούν. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα τα έσπασαν από όποια πλευρά κι αν σούταραν και το γεγονός ότι έφτασαν τους 61 πόντους στο τέλος οφείλεται περισσότερο στη χαλαρότητα των αντιπάλων τους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό με 9 πόντους και 4/15 σουτ, ο Ντάριλ Μέικον έμεινε άποντος σε 15 λεπτά συμμετοχής. Οταν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει πράγματα από τα δύο επιθετικά του όπλα, τότε ειδικά σε τέτοιους αγώνες δεν έχει τύχη.

Από τον Ολυμπιακό ο Μουσταφά Φαλ έβαλε τις βάσεις στην αρχή για το μεγάλο προβάδισμα και ο Κώστας Σλούκας ήταν εκείνος, που έδωσε την ανάλογη συνέχεια, συντονίζοντας άψογα το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά στον Ιωάννη Παπαπέτρου και γενικώς όποιος πάτησε παρκέ από πλευράς Πειραιωτών έδωσε πράγματα, άλλος λιγότερα άλλος περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός πάει πλέον με φόρα στον δεύτερο αγώνα του ΟΑΚΑ, θέλοντας τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στο ΣΕΦ και με...σκούπα να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του, αλλά ειδικά αν δεν πάρει πράγματα από τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, τα εμπόδια θα είναι μεγάλα.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για περισσότερη ενέργεια από πλευράς της ομάδας του στο δεύτερο παιχνίδι και μένει να φανεί πόσος κόσμος του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρών την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε… άλλο γήπεδο ο Βόβορας, παράλογα στο ΣΕΦ - "Κράμα" Πέκοβιτς με Ράτζα - Απαράδεκτος ο Ντόρσεϊ! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags