Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Πρίντεζης: Συγκλονιστικές ατάκες και δάκρυα Πρίντεζη - Τρομερή αποθέωση Σλούκα για τον αρχηγό (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-06-17 23:34:00

Συγκλονιστικές ατάκες και δάκρυα Πρίντεζη - Τρομερή αποθέωση Σλούκα - "Αυτή την παικτάρα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικές ατάκες και δάκρυα Πρίντεζη - Τρομερή αποθέωση Σλούκα - "Αυτή την παικτάρα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το "αντίο" του μετά από μια τεράστια καριέρα, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους συμπαίκτες του και λύγισε.

Ολυμπιακός - Γιώργος Πρίντεζης: Στο πόδι σηκώθηκε το ΣΕΦ για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού "λύγισε" και μίλησε δακρυσμένος στους φιλάθλους, ενώ ο Κώστας Σλούκας πήρε το μικρόφωνο και έκλεψε την παράσταση, ζητώντας από όλους να αποθεώσουν τον "Πριντ".

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ».

«Αυτή την παιχτάρα με το 15 δεν θα την ξαναδούμε!», είπε χαρακτηριστικά ο Σλούκας. Στη συνέχεια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τον Γιώργο, είναι πάρα πολύ συγκινητικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει νέο σκόρερ στο ΣΕΦ - Φτιάχνει παικταράδες ο Μπαρτζώκας"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags