Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μιλουτίνοφ και "μπαμ" στη ρακέτα για ευρωπαϊκό - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις, στον... αέρα ο Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2022-06-17 23:53:00

Μιλουτίνοφ και "μπαμ" στη ρακέτα για ευρωπαϊκό - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις, στον... αέρα ο Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
Μιλουτίνοφ και "μπαμ" στη ρακέτα για ευρωπαϊκό - Τρεις ηχηρές αποχωρήσεις, στον... αέρα ο Ντόρσεϊ

Θέλουν μεταγραφές για να "χτυπήσουν" Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι! Ο σχεδιασμός της διοίκησης για τις προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, οι σίγουρες μεταγραφές στους ψηλούς και τι θα γίνει με τα γκαρντ

Ο νόμος του μπάσκετ επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Ο νόμος, που λέει ότι τις περισσότερες φορές στο μπάσκετ εκείνος, που κερδίζει είναι ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος του Παναθηναϊκού και αυτό σφραγίστηκε με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να «σκουπίζει» τον αντίπαλό της και να κατακτά έτσι νταμπλ, μετά από 25 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος πήραν αυτό, που άξιζαν, αφού κατέκτησαν και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα ήθελαν βέβαια να έχουν πάρει και την Ευρωλίγκα, αλλά γνωρίζουν ότι κι αυτό, που έκαναν, φτάνοντας στο Βελιγράδι, ήταν υπέρβαση αν αναλογιστεί κανείς πού βρίσκονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Μπαρτζώκας είναι ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών του Ολυμπιακού και πλέον γεύεται την επιστροφή του στο λιμάνι, από το οποίο είχε φύγει παλιότερα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Ο κόσμος τον έχει πια σαν Θεό και αυτό που θέλει είναι να γίνει του χρόνου η υπέρβαση με την κατάκτηση και της Ευρωλίγκας.

Την Παρασκευή το μενού έχει διασκέδαση και ξεφάντωμα, το Σαββατοκύριακο ξεκούραση και από την Δευτέρα θα αρχίσει να ενεργοποιείται το πλάνο ενίσχυσης. Το βάρος θα πέσει στην φροντ-λάιν με τους Πρίντεζη, Λιβιό και Μάρτιν να αποχωρούν και τρεις παίκτες να έρχονται να τους αντικαταστήσουν. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν μάλιστα στο ΣΕΦ, θα ήταν ιδανική επιλογή για τον Ολυμπιακό, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό.

Ο Μπαρτζώκας, πάντως, έχει στα χέρια του πλούσια λίστα με ψηλούς, που περιλαμβάνει και Μπολομπόι και Ρέινολντς, αλλά και τον Μοερμάν, που είναι να φύγει από την Εφές. Ο Αλεξ Πόιθρες της Ζενίτ είναι επίσης μία περίπτωση, που δεν περνάει απαρατήρητη.

Στην περιφέρεια αυτό, που μένει να φανεί είναι αν θα μείνει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αν μείνει, το πολύ από κει και πέρα να γίνει μία προσθήκη στα γκαρντ.

Από την Δευτέρα, όμως, θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα καθώς προέχουν τα γλέντια και τα μπουζούκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Φέρνει νέο σκόρερ στο ΣΕΦ - Φτιάχνει παικταράδες ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags