Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για διεθνή Έλληνα άσο - Καραμπόλα λόγω Δημήτρη - Πρώην πράσινος στο Λιμάνι;
Μπάσκετ
| 2022-06-20 18:08:00

Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για διεθνή Έλληνα άσο - Καραμπόλα λόγω Δημήτρη - Πρώην πράσινος στο Λιμάνι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για διεθνή Έλληνα άσο - Καραμπόλα λόγω Δημήτρη - Πρώην πράσινος στο Λιμάνι;

Σούπερ όνομα από την Ευρώπη για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, καθώς είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρει και τους δύο για να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ είχε βρεθεί ο Ντίνος Μήτογλου στις 4 Μάρτη, μετά από το παιχνίδι των Πράσινων με την Αρμάνι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει τιμωρία αποκλεισμού από τα παρκέ.

Αλλά εδώ έχει ενδιαφέρον να δούμε το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός, καθώς αυτό είναι που θα κρίνει και το μέλλον του - Η τιμωρία μπορεί να είναι από αποκλεισμό 3 μηνών, μέχρι και 4 ετών (ανάλογα με το είδος της ουσίας βγαίνει η χρονικη διάρκεια της τιμωρίας).

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν η τιμωρία είναι μέχρι 6 μήνες, τότε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προφανώς και θα κινηθούν για να υπογράψουν μαζί του! Ειδικά από τη στιγμή που φέτος το Τριφύλλι αναμένεται να έχει αυξημένο μπάτζετ, μετά από τις προαναγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου...

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, περιμένουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για να μάθουν τι θα γίνει με το μέλλον του - Του έχει προταθεί γενναία αύξηση αποδοχών, αλλά προφανώς ο Ελληνοαμερικανός άσος θέλει να δει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να βρεθεί στο ΝΒΑ.

Ένα όνομα που, επίσης, μπορεί να απασχολήσει τους Πειραιώτες είναι εκείνο του Κρις Σίγκλετον, που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του και δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, προκειμένου να δυναμώσουν στη θέση 4. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, άλλωστε, ήταν ο προπονητής που τον είχε "ψήσει" για να έρθει στην Ευρώπη για πρώτη φορά...

Μια και γίνεται κουβέντα για τον Μπαρτζώκας, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή καθώς το συμβόλαιό του έχει ολοκληρωθεί αλλά, λογικά, θα ανανεώσει για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρίνια για Σφαιρόπουλο στον ΠΑΟ - Δεν τον αφήνει ο Γιαννακόπουλος - Αυτοί θα φύγουν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags