Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ιδανική λύση ο Νικ Καλάθης!
| 2022-06-20 22:00:00

"Τελείωσε" Σφαιρόπουλο ο Γιαννακόπουλος - "Ξύλο" με Ολυμπιακό για τον... - Στη λίστα ο Οθέλο Χάντερ!

του Pick n' Scroll
"Τελείωσε" Σφαιρόπουλο ο Γιαννακόπουλος - "Ξύλο" με Ολυμπιακό για τον... - Στη λίστα ο Οθέλο Χάντερ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Αργύρη πεδουλάκη να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου, για να αποκτήσει ξανά η ομάδα τα φτερά που της λείπουν!

Παναθηναϊκός: Ιδανική λύση ο Νικ Καλάθης!

Τα συναισθήματα των φίλων του Παναθηναϊκού είναι πλέον πολύ καλύτερα μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία είπε ότι ουσιαστικά επιστρέφει στην ΚΑΕ. Κάπου εδώ, λοιπόν, η διαδικασία των δύο τελευταίων ετών με το «έσοδα-έξοδα» πάει περίπατο και οι «πράσινοι» δείχνουν να μπαίνουν και πάλι σε κανονικότητα.

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του προπονητή με τις επιλογές της αγοράς να είναι ελάχιστες. Ζήτημα Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν φαίνεται να υπάρχει και τις αμέσως επόμενες μέρες ο Αργύρης Πεδουλάκης σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα. Και μένει να φανεί αν αυτός θα είναι Ελληνας ή θα είναι ξένος.

Αφού λυθεί το κεφάλαιο του προπονητή, θα προχωρήσουν και οι κινήσεις για το ρόστερ και είναι σίγουρο ότι θα αναζητηθεί ένας ακόμη πλέι-μέικερ για να πλαισιώσει τον νεαποκτηθέντα Πάρις Λι. Αναφέρθηκε το όνομα του Τομά Ερτέλ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, μάλλον, όμως, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε έναν πιο ψηλό και πιο σκληρό γκαρντ σε σχέση με τον Γάλλο.

Η ιδανική λύση θα είναι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Τον Καλάθη κοιτάει η Φενέρ, αλλά και 2-3 ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ είναι και στη λίστα του Ολυμπιακού, αν ο Ντόρσεϊ αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ.

Και αν δεν μπορεί να πάρει τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός, θα κοιτάξει να πάει σε μία λύση σαν τον Πιέρια Χένρι, που φεύγει από την Φενέρ. Έναν μπαρουτοκαπνισμένο, δηλαδή, και κυρίως δυνατό σωματικά γκαρντ, με έφεση στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει και έναν ψηλό πίσω από τον Παπαγιάννη με τις λύσεις να είναι περισσότερες και να περιλαμβάνουν από Οθέλο Χάντερ μέχρι Ζοφρ Λοβέρν και Τζος Νίμπο.

Πρώτα, όμως, πρέπει να λυθεί το θέμα του προπονητή και από κει και πέρα θα προχωρήσουν οι κινήσεις για το ρόστερ και η διαδικασία, ώστε το «τριφύλλι» να γίνει και πάλι πολύ ανταγωνιστικό. Να μπορεί, δηλαδή, και πάλι να κοιτάει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να τον κερδίζει, όχι όπως φέτος όπου το σκορ στις νίκες ήταν 7-1 υπέρ των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρίνια για Σφαιρόπουλο στον ΠΑΟ - Δεν τον αφήνει ο Γιαννακόπουλος - Αυτοί θα φύγουν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags