Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Θα έρθει στην Ελλάδα ο Μάικ Τζέιμς;
| 2022-06-22 14:00:00

Σεισμός με τον Μάικ Τζέιμς - Τον φέρνει ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ; - Η αλήθεια για Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου
Σεισμός με τον Μάικ Τζέιμς - Τον φέρνει ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ; - Η αλήθεια για Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός άσος παραδοσιακά έχει συνδεδεμένο το όνομά του με τους Πράσινους, ειδικά τώρα που το μπάτζετ θα είναι αυξημένο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με την Μονακό, εάν επικρατήσει της Βιλερμπάν, μιας και η σειρά αυτή τη στιγμή είναι στο 2-1 υπέρ των Μονεγάσκων και εκκρεμεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς. Ο ίδιος μάλιστα ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό για τη νίκη, μιας και έκανε double double, σε μια ακόμη μεστή εμφάνιση.

Όπως και να έχει όμως φαντάζει δύσκολο να μείνει κάτοικος Πριγκιπάτου. Όχι επειδή έχει κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά λήγει το συμβόλαιό του σε λίγες ημέρες και ο ίδιος έχει εκφράσει ανοικτά πως θα ενδιαφερόταν να δοκιμάσει ξανά τη τύχη του στο ΝΒΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για το που θα αγωνίζεται ο Αμερικανός γκαρντ. Όπως είναι λογικό φαβορί είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί ξανά στο ΝΒΑ, κάτι που κοστολογείται στο 1.30!

Από εκεί και πέρα δεύτερο φαβορί δίνεται η Βίρτους Μπολόνια που επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και είναι δεδομένο πως θα έχει αυξημένο μπάτζετ τη νέα αγωνιστική περίοδο και δίνεται στο 4.00. Από εκεί και πέρα τρίτο φαβορί είναι η Μονακό που προσφέρεται στο 5.00, όσο δίνει και η Φενέρ, κάτι που ωστόσο θεωρείται απίθανο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ πάντα θα είναι ανοικτή και η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης που δίνεται στο 7.00. Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες που δύσκολα θα μπορούσαν να καλύψουν τα οικονομικά του θέλω, το να πάει στον Παναθηναϊκό έχει 21.00 απόδοση, ενώ το να γίνει παίκτης του Μπαρτζώκας είναι στο 51.00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Γιαννακόπουλου - Φέρνει Μίτροβιτς στον Παναθηναϊκό; - Αποθέωση μέσα στο ΣΕΦ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags