Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώην του ΠΑΟ για Μπαρτζώκα - "Κλέβει" από Ολυμπιακό ο Ιτούδης - Παιχταράς από Μονακό!
Μπάσκετ
| 2022-06-22 22:15:00

Πρώην του ΠΑΟ για Μπαρτζώκα - "Κλέβει" από Ολυμπιακό ο Ιτούδης - Παιχταράς από Μονακό!

του Pick n' Scroll
Πρώην του ΠΑΟ για Μπαρτζώκα - "Κλέβει" από Ολυμπιακό ο Ιτούδης - Παιχταράς από Μονακό!

Τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά την παραμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα και επίσημα, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντόρσεϊ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε χθες την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και ο ενθουσιασμός του κόσμου της ομάδας έγινε ακόμη μεγαλύτερος. Βλέπουν οι φίλοι των νταμπλούχων ότι υπάρχουν οι βάσεις για ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια και το γεγονός ότι παρέμεινε ο προπονητής είναι ένα σπουδαίο στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Τώρα το προπονητικό σταφ των Πειραιωτών έχει εστιάσει στο φτιάξιμο του ρόστερ. Η υπόθεση παραμονής του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει δουλευτεί πολύ και υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο ομογενής γκαρντ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Αν καταστεί αυτό δυνατό, τότε τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ θα είναι εύκολο να συμπληρωθούν. Δεν είναι μόνο ότι ο Ντόρσεϊ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι κι ότι έχει ελληνικό διαβατήριο. Εν έτει 2022 είναι πολύ δύσκολο να βρεις διαθέσιμο ποιοτικό Ελληνα παίκτη.

Στη φροντ-λάιν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά δεν είναι εύκολη. Η ΤΣΣΚΑ του έχει κάνει μεγάλη πρόταση να μείνει, ενώ στο παιχνίδι είναι και η Φενέρ του Ιτούδη.

Ενας παίκτης, που θα ταίριαζε πολύ αγωνιστικά στα θέλω του Ολυμπιακού είναι ο Κρις Σίνγκλετον της Εφές. Είναι, όμως, άγνωστο αν οι δύο πλευρές θα μπουν σε μία τέτοια διαδικασία και οι λόγοι για να μην μπουν δεν είναι λίγοι. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κατέκτησε μία ακόμη Ευρωλίγκα φέτος με την Εφές, ξεχωρίζοντας πάνω από όλα για το αμυντικό του παιχνίδι.

Γενικώς υπάρχουν πολλές επιλογές για την φροντ-λάιν όπως επίσης ο Μόερμαν της Εφές, ο Μοτιεγιούνας και ο Ουίλ Τόμας της Μονακό, που οι νταμπλούχοι δεν θα δυσκολευτούν να πετύχουν τους στόχους τους. Το βασικό, όμως, όπως αναφέραμε, είναι να μπορέσουν να κλείσουν τον Ντόρσεϊ, γιατί αν δεν τα καταφέρουν, θα δυσκολευτούν από κει και πέρα να βρουν Ελληνες από το πάνω ράφι. Και κατ' επέκταση το χτίσιμο της ομάδας θα αποκτήσει μεγαλύτερα εμπόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη από αφρόκρεμα για Ολυμπιακό - Παπαγιάννης με Σλούκα - "Δένει" με Μιλουτίνοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags