Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλεισε στο Τριφύλλι ο Σφαιρόπουλος
| 2022-06-23 16:00:00

Χαμός τις τελευταίες ώρες με Σφαιροπουλο-ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Δημήτρης - Αυτόν "τελειώνει"!

Χαμός τις τελευταίες ώρες με Σφαιροπουλο-ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Δημήτρης - Αυτόν "τελειώνει"!

Το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία περί συμφωνίας Σφαιρόπουλου και Παναθηναϊκού, που το επιβεβαιώνουν τα πονταρίσματα στις στοιχηματικές εταιρείες, την ίδια ώρα που ο Χρήστος Σερέλης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Παναθηναϊκός: Βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να μην έχουμε ούτε απεριόριστες επιλογές διαθέσιμες, ούτε φυσικά χρόνο για χάσιμο. Άλλωστε, οι Πράσινοι είναι η μοναδική ομάδα της Euroleague που αυτή τη στιγμή δεν έχει βρει τον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου της.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, πάντως, παρουσιάζουν ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Τριφυλλιού τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, σε απόδοση 1.70! Ο Έλληνας τεχνικός είναι ελεύθερος από τις 15 Φλεβάρη και το τέλος του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε κάποιες συζητήσεις με την Βαλένθια που θα συμμετέχει με wild card στην Euroleague, όμως εν τέλει οι Ισπανοί κατέληξαν στην επιλογή του Άλεξ Μουμπρού.

Μετά τον Σφαιρόπουλο, επόμενος με τη μικρότερη απόδοση στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον Εξάστερο είναι Ζβέζνταν Μίτροβιτς, με μεγάλη βέβαια απόσταση στο 4.50! Την τριάδα συμπληρώνει ο Μάικ Μπατίστ με απόδοση 7.00, ενώ τελευταίος στη λίστα συμπεριλαμβάνεται ακόμα και ο Σάρας, που έχει πάντως ενεργό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς, παρά τις φετινές αποτυχίες.

Αναλυτικά η λίστα διαμορφώνεται ως εξής:

- Γιάννης Σφαιρόπουλος: 1.70
- Ζβέζνταν Μίτροβιτς: 4.50
- Μάικ Μπατίστ: 7.00
- Ντέγιαν Ράντονιτς: 8.00
- Ιγκόρ Κοκόσκοφ: 8.00
- Ντούσκο Ιβάνοβιτς: 10.00
- Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς: 10.00
- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: 12.00

"Τελειώνει" ο Σερέλης!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός πριν από περίπου 3 μήνες να έφερε τον Χρήστο Σερέλη για να μπει στο τεχνικό επιτελείο του Γιώργου Βόβορα και να είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν θα ισχύσει, μιας και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες από τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην προπονητής του Λαυρίου είχε έρθει σε ένα Τριφύλλι εξόδων - εσόδων, το οποίο ωστόσο πλέον δεν υφίσταται και οι αλλαγές είναι άμεσες, με σκοπό η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά από μια άκρως αποτυχημένη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πράσινου Τύπου αυτό ήταν κάτι αναμενομένο από τη στιγμή που αναμένεται να έρθει σύντομα ο επόμενος προπονητής του κλαμπ, ο οποίος θα έχει το δικό του τεχνικό επιτελείο. Μικρή παράμετρος για το μέλλον του Γιώργου Βόβορα, που δεν αποκλείεται να συνεχίσει ως βοηθός του νέου προπονητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη κίνηση Γιαννακόπουλου - Φέρνει Μίτροβιτς στον Παναθηναϊκό; - Αποθέωση μέσα στο ΣΕΦ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags