Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ με Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τον "έφαγε" ο Ντόρσεϊ - Στο κόλπο ο Ιτούδης!
Μπάσκετ
| 2022-06-23 22:31:00

"Γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ με Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τον "έφαγε" ο Ντόρσεϊ - Στο κόλπο ο Ιτούδης!

του Pick n' Scroll
"Γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ με Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τον "έφαγε" ο Ντόρσεϊ - Στο κόλπο ο Ιτούδης!

Το μέλλον του Νικ Καλάθη βρίσκεται μακριά από την Μπαρτσελόνα και, προφανώς, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αξιολογούν πολύ θετικά την περίπτωσή του, αλλά οι Πράσινοι έχουν προβάδισμα λόγω του Ντόρσεϊ!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το θέμα του Νικ Καλάθη και της απομάκρυνσής του από την Μπαρτσελόνα το έχουμε θίξει εδώ και καιρό στο sportdog. Και πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε, καθώς βγήκε στην επιφάνεια ότι ο ομογενής γκαρντ δεν υπολογίζεται από τους Καταλανούς για την επόμενη χρονιά. Βέβαια για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, πρέπει να βρουν την άκρη στην αποζημίωση. Κάτι, που δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύεται ότι στο τέλος κάτι θα γίνει και θα χωρίσουν φιλικά.

Το ερωτηματικό πλέον είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής άσος. Στον Ολυμπιακό είναι απίθανο από την στιγμή, που βρίσκεται πολύ κοντά σε ανανέωση με τους Πειραιώτες ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αντίθετα έχει μεγάλη τύχη η περίπτωση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» στο νέο τους ξεκίνημα θέλουν τον Καλάθη ως τιμονιέρη τους και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν.

Ο Καλάθης δεν λέει όχι στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αν και υπάρχουν κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, που ενδιαφέρονται. Όπως η Φενέρ, το τιμόνι της οποίας έχει πιάσει πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης. Οι Τούρκοι πήραν τον Σκότι Ουίλμπεκιν από την Μακάμπι, θέλουν έναν ακόμη «άσο» για να κλείσουν αυτή την θέση. Ο Καλάθης είναι μία περίπτωση, αλλά όχι η μοναδική. Προς το παρόν η βασική έννοια της Φενέρ είναι να ανανεώσει τον Νάντο Ντε Κολό, τον οποίο, όμως, θέλει και η παλιά του ομάδα, η Βαλένθια.

Αν, πάντως, ο Παναθηναϊκός μπορέσει και πάρει τον Καλάθη, τότε θα έχει κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για να μπορέσει του χρόνου να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό. Όπως είναι τώρα οι «πράσινοι», θέλουν σίγουρα έναν Ελληνα πρώτης κλάσης και ο Καλάθης είναι η ιδανική λύση και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ο κόσμος της ομάδας τον λατρεύει και αν επιστρέψει, είναι σίγουρο ότι το «καταπράσινο» πλέον ΟΑΚΑ θα «πέσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός τις τελευταίες ώρες με Σφαιροπουλο-ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Δημήτρης - Αυτόν "τελειώνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags