Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη - Τρελά λεφτά!
Μπάσκετ
| 2022-06-24 18:00:00

Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη - Τρελά λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη - Τρελά λεφτά!

Χαμός τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά στέκια για τον παίκτη που έχει πλησιάσει πολύ στον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον αποκτήσει.

Παναθηναϊκός - Νικ Καλάθης: Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, θα αποτελέσει ο Έλληνας άσος. Τις προηγούμενες ημέρες ένα δημοσίευμα της El Mundo Deportivo ανέφερε, πως ο ομογενής γκαρντ έχει έρθει σε ρήξη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Καταλανούς! Κάτι που επιβεβαιώθηκε, με την Ελλάδα να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον ομογενή γκαρντ, σύμφωνα με όσα επισήμαιναν οι Ισπανοί.

«Η σχέση τους έχει επιδεινωθεί πολύ εσχάτως και ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φύγει, γι’ αυτό και οι εκπρόσωποί του τον προτείνουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Ήδη η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συναινέσει Μπαρτσελόνα, αν και το υψηλό του συμβόλαιο μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση του διαζυγίου. Το μπασκετικό τμήμα έχει αποφασίσει να εξορθολογήσει κάπως το μπάτζετ για τη νέα σεζόν και ενδεχόμενη αποχώρηση του Καλάθη θα ήταν σε αυτό το πλαίσιο», σημείωνε ο Ισπανός ρεπόρτερ, Χοσέ Ιγνάσιο Χουγκέτ. Και πέτυχε διάνα...

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Καλάθη, με τον Παναθηναϊκό να είναι πρώτο φαβορί με 1.70!

Δεύτερη έρχεται η Φενέρ του, Ιτούδη, οριακά πίσω από το Τριφύλλι, ενώ στη λίστα υπάρχει και ο Ολυμπιακός αλλά στην υψηλή απόδοση του 10.00.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει 1,7 εκατ. ευρώ στον Νικ, χρήματα που έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα δηλαδή, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να ανέβει στο 1,2 για να τον ντύσει ξανά με τα πράσινα!

Η λίστα αναλυτικά έχει ως εξής:

- Παναθηναϊκός: 1.70
- Φενέρμπαχτσε: 2.50
- Παρτιζάν: 5.00
- Ολυμπιακός: 10.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ με Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τον "έφαγε" ο Ντόρσεϊ - Στο κόλπο ο Ιτούδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags