Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι έψησε τον Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Απογείωση με Χεζόνια - Παίκτης-έκπληξη από Ελλάδα!
Μπάσκετ
| 2022-06-29 23:00:00

Έτσι έψησε Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Απογείωση ΠΑΟ με Χεζόνια - Παίκτης-έκπληξη από Ελλάδα!

του Pick n' Scroll
Έτσι έψησε Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Απογείωση ΠΑΟ με Χεζόνια - Παίκτης-έκπληξη από Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε εδώ και λίγες ώρες στην εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς συμφώνησε με τον Μαυροβούνιο τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα ήταν η καλύτερη λύση για την εποχή και οι Πράσινοι έδωσαν μάχη για να τα καταφέρουν.

Παναθηναϊκός: Ο Ράντονιτς ήταν σε δίαυλο επικοινωνίας για να ανανεώσει με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η προσπάθεια του εξάστερου τον έκανε να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πλέον αυτό, που ενδιαφέρει τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι οι μεταγραφές, που απομένουν για να κλείσει το ρόστερ. Εχουν ακούσει για μεγάλα ονόματα και περιμένει να δει αν αυτή η φημολογία θα ανταποκριθεί στη πραγματικότητα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι υπάρχει επιθυμία για την απόκτηση του Νικ Καλάθη και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να την παλέψει.

Αν τα καταφέρει, μετά τα πράγματα για τον Ράντονιτς θα είναι εύκολα, ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ. Θα χρειαστεί εκτός των άλλων ένα πολύ δυνατό «4άρι», έχει ακουστεί το όνομα του Μπέικον, αλλά υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες σε αυτή την θέση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε επιστροφή και του Κρις Σίνγκλετον, αλλά εκείνος, που θα τον απογείωνε θα ήταν ο Μάριο Χεζόνια.

Αν γυρίσει ο Κροάτης φόργουορντ (ο οποίος, πάντως, λέγεται ότι έχει κλείσει ήδη στην Ρεάλ), ο ενθουσιασμός θα πάει στα ύψη και μετά δεν θα φτάνει το ΟΑΚΑ για να χωρέσει ο κόσμος της ομάδας. Ειδικά αν επιστρέψει και ο Καλάθης, ο οποίος πρώτα, πάντως, πρέπει να βρει την άκρη με την Μπαρτσελόνα, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί της και για του χρόνου.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έχει ήδη κλείσει στους «πράσινους» και είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμη ένας Ελληνας παίκτης. Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον Νικ Καλάθη. Θα αποκτηθεί ένας γκαρντ για να παίζει πίσω από τον βασικό πλέι-μέικερ, που θα αποκτηθεί και τον Πάρις Λι. Θα είναι ο Φλιώνης, θα είναι ο Καράμπελας, θα δείξει.

Όπως και να είναι, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη κανονικότητα και ο κόσμος του είναι έτοιμος να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την ιστορία του ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ-μύθος απογειώνει Παπαγιάννη - Στο κόλπο ο Ζοτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags