Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό - Πάει για... κλοπή ο Ομπράντοβιτς
| 2022-06-29 23:15:00

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό - Πάει για... κλοπή ο Ομπράντοβιτς

Sportdog Team
Κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό - Πάει για... κλοπή ο Ομπράντοβιτς

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ελληνοαμερικανού γκαρντ είναι προτεραιότητα για τους Ερυθρόλευκους όμως φαίνεται πως υπάρχει... σφήνα από την ομάδα του Σέρβου τεχνικού κάτι που εμπλέκει την κατάσταση.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Μεγάλη είναι η πίεση από πλευράς των ανθρώπων των Ερυθρολεύκων για την άμεση απάντηση στην πρόταση που έχουν κάνει στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ, σε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 ετών με οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2023, όμως φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Τις τελευταίες ώρες, έχει διαρρεύσει πληροφορία που θέλει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει προτείνει 1,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο στον παίκτη, μπαίνοντας «σφήνα» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον κρατήσει και για την ώρα δεν υπάρχει πληροφορία αν η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να αλλάξει τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα. 

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να κλείσει η υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και του Σάσα Βαζένκοφ, οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην κάλυψη θέσεων που έχουν ανάγκη (3αρό-4άρι, 4αρό-5άρι και 5άρι), παρά το γεγονός ότι έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, όπως οι Μάικ Τόμπι, Τζόελ Μπόλομπόι, Μπεν Μπέντιλ, με τον παίκτη της ΤΣΣΚΑ να είναι πιο ψηλά στη λίστα, όμως από την στιγμή που δεν υπάρχει λύση με την ρωσική ομάδα καθυστερεί την όποια κουβέντα υπάρχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags