Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο πρώτος που υπογράφει μετά τον Ράντονιτς
| 2022-06-30 12:00:00

Ο πρώτος που υπογράφει με ΠΑΟ μετά τον Ράντονιτς - Έκπληξη για 2αρο-3άρι - Αριστερό "βρωμόχερο"!

Ο πρώτος που υπογράφει με ΠΑΟ μετά τον Ράντονιτς - Έκπληξη για 2αρο-3άρι - Αριστερό "βρωμόχερο"!

Το σενάριο που υπάρχει στο ρεπορτάζ  τού Παναθηναϊκού θέλει τους Πράσινους να παίρνουν το ok από τον νέο προπονητή για να φέρουν στην ομάδα έναν παίκτη που μπορεί να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό κι άλλο και να κάνει τη διαφορά. 

Παναθηναϊκός: Προπονητής των Πράσινων είναι και επίσημα, εδώ και λίγη ώρα, ο Σέρβος κόουτς και φυσικά τώρα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι παίκτες που απασχολούν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ενεργοποίησαν τη μεταγραφή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ η περίπτωση του Παρίς Λι είναι διαφορετική, από τη στιγμή που μπορούσε να κλείσει ένας αναπληρωματικός γκαρντ που έκανε φέτος το step up σε μια εξαιρετικά συμφέρουσα συμφωνία για την ομάδα.

Όπως και να έχει οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν ιδιαίτερα και την περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη και δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί στο ΟΑΚΑ! Ο πρώην παίκτης των Μπακς αρέσει αρκετά στον Αργύρη Πεδουλάκη και θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, εφόσον δοθεί το ΟΚ από τον νέο προπονητή της ομάδας.

Πάντως, ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να έχει στο μυαλό του και το ΝΒΑ, όπου πέρυσι έγραψε ιστορία σε αγώνα των Θάντερ, μιας και αγωνίστηκε σε μια αναμέτρηση για 48΄.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Καλαϊτζάκης είχε ανδρωθεί μπασκετικά στο Τριφύλλι, το οποίο πάντα θα αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο εάν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, με την παρουσία του αδερφού του να αποτελεί σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο.

Μάλιστα, μια τέτοια κίνηση θα έδινε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο Τριφύλλι για το... αύριο του ελληνικού μπάσκετ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, μιας και οι ερυθρόλευκοι είδαν τους Πρίντεζη, Σπανούλη να αποσύρονται, ενώ και οι Παπανικολάου και Σλούκας δεν... θα γίνουν νεότεροι. Κάπως έτσι θα υπάρχει μια δυνατή φουρνιά με παίκτες όπως ο Μαντζούκας, ο Χουγκάζ, ο Σαμοντούροφ και τα αδέρφια Καλαίτζάκη, όλοι τους κάτω από 25 χρονών!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το όνομα του Φιλιπε Πετρούσεφ (που έχει μάνατζερ τον Ραζνάτοβιτς, με τον οποιο αναμένεται πια το Τριφύλλι να ανοιξει παρτίδες), που συνδέθηκε με τους Πράσινους, καθώς ο 22χρονος σέντερ με θητεία στην Εφές μπορεί στο Τριφύλλι να πατήσει στο σκαλοπάτι για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Φυσικά μπορεί να «παίξει» και η περίπτωση του διαρκώς ανερχόμενου Ογκνεν Ντόμπριτς, ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και πέρσι τον ήθελε ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης που προσφέρει και στις πλευρές του παρκέ και ο Ράντονιτς σίγουρα θα τον ήθελε και στον Παναθηναϊκό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την ιστορία του ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ-μύθος απογειώνει Παπαγιάννη - Στο κόλπο ο Ζοτς;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags