Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει σκούπα ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τελειώνουν 6+1 παίκτες - Μήτογλου, Καλάθης και...
| 2022-06-30 21:55:00

Παίρνει σκούπα ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τελειώνουν 6+1 παίκτες - Μήτογλου, Καλάθης και...

του Pick n' Scroll
Παίρνει σκούπα ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Τελειώνουν 6+1 παίκτες - Μήτογλου, Καλάθης και...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Τριφύλλι τις τελευταίες ώρες, μετα από την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ράντονιτς, καθώς οι Πράσινοι θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους με καλές μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Και επίσημα πλέον είναι στην εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Σέρβο τεχνικό να έχει πέσει αμέσως με τα μούτρα στην δουλειά. Η βασική του έννοια είναι δίχως άλλο να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας του, που ως τώρα έχει Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Λι, Χουγκάζ, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (αν και δεν έχει υπογράψει ακόμα), Μαντζούκα, Αβδάλα και Σαμοντούροβ. Κάτι, που σημαίνει ότι ο Μποχωρίδης αναμένεται να αποχωρήσει, όπως και ο Μέικον, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρωλίγκα. Ο Εβανς με τον Σίβα έχουν ήδη....εξαφανιστεί, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και ο Οκάρο Ουάιτ με τον Σαντ-Ρος. Είναι άγνωστο, όμως, τι θα γίνει με τον Βασίλη Καββαδά. Αν θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός με λιγότερα χρήματα από όσα αναφέρονται στο συμβόλαιό του για του χρόνου ή θα τερματίσει την συνεργασία τους.

Τέλος ο Κασελάκης έχει πάει ήδη στο Περιστέρι του Σπανούλη, ενώ και ο Γιόβιτς είναι ήδη παρελθόν.

Εχοντας, λοιπόν, ήδη 9 παίκτες ο Παναθηναϊκός, πρέπει να πάρει ακόμα 4 ξένους παίκτες και τουλάχιστον έναν Έλληνα ακόμα. Για την θέση του Έλληνα αλλά και γενικά ο μεγάλος στόχος είναι ο Νικ Καλάθης, η περίπτωση, πάντως, του οποίου είναι δύσκολη.

Οι «πράσινοι» καραδοκούν και για το τι θα γίνει με τον Ντίνο Μήτογλου, ενώ στο μέτωπο των ξένων παικτών το όνομα του Μάριο Χεζόνια πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται. Και αυτό γιατί ο Κροάτης έχει ήδη υπογράψει στην Ρεάλ.

Ενα μεγάλο όνομα, πλην του Καλάθη, που μπορεί να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, είναι ο Ντουέιν Μπέικον της Μονακό. Αλλά κι αυτή η περίπτωση δύσκολη είναι.

Κάποια πιο εφικτή λύση μπορεί να είναι ο Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ, αν και ο Ράντονιτς θέλει παίκτες, που να παίζουν σούπερ άμυνα. Και ο Τόμπκινς δεν είναι τέτοιος.

Δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού να φέρει κάποιον συμπατριώτη του. 'Η κάποιον, που είχε στις ομάδες του. Οπως τον Λούκα Μίτροβιτς ή τον Νέιτ Ουόλτερς, που ήθελε και παλιότερα το «τριφύλλι».

Αλλωστε όλοι οι προπονητές θέλουν στις ομάδες τους παίκτες, με τους οποίους να έχουν δουλέψει μαζί.

Η πρώτη μεταγραφή του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει αύριο, αλλά σίγουρα θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που υπογράφει με ΠΑΟ μετά τον Ράντονιτς - Έκπληξη για 2αρο-3άρι - Αριστερό "βρωμόχερο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags