Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γκουντάιτις μαζί με… Λαμπεϊρί ο ΠΑΟ - Κίνδυνος λόγω ΣΕΦ για Καλάθη - Νέο πλάνο από Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-07-04 23:24:00

Γκουντάιτις μαζί με… Λαμπεϊρί ο ΠΑΟ - Κίνδυνος λόγω ΣΕΦ για Καλάθη - Νέο πλάνο από Ράντονιτς

του Pick n' Scroll
Γκουντάιτις μαζί με… Λαμπεϊρί ο ΠΑΟ - Κίνδυνος λόγω ΣΕΦ για Καλάθη - Νέο πλάνο από Ράντονιτς

Οι τρεις επόμενες μεταγραφές και η μεγάλη "μάχη" για τον πλέι-μέικερ. Τι περιμένουν στο Λιμάνι για να ασχοληθούν ξανά σοβαρά με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες που θέλουν οι Πράσινοι στην φροντ-λάιν και η ομάδα που χτίζει ο νέος προπονητής στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός είναι λίγο πιο πίσω στον καταρτισμό του ρόστερ σε σχέση με άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν καταστρέφεται κιόλας. Και έμεινε λίγο πίσω μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αναλάβει πλέον τα ηνία και ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά με τον Πάρις Λι και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Πλέον προχωρά και η υπόθεση του Αρτούρας Γκουντάιτις, που προορίζεται για μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη. Είναι ένας σέντερ, που εμπνέει σιγουριά, είναι καλός στην επίθεση, καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και πέρα από όλα τα άλλα είναι και προσιτός οικονομικά.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα πάρει δύο ακόμη παίκτες για την φροντ-λάιν: ένα 4άρι και ένα 4-5άρι. Επιλογές υπάρχουν ακόμη και για αυτό οι «πράσινοι» τρέχουν καθημερινά, προκειμένου να μην χάσουν κάποια ευκαιρία.

Ο Γάλλος Λουί Λαμπεϊρί, που έφυγε από την Βαλένθια, είναι ένας παίκτης, που έχει προταθεί στον Ντέγιαν Ράντονιτς και εξετάζεται με προσοχή η περίπτωσή του. Είναι πολύ αθλητικός, μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5» και το βασικό είναι ότι στην ηλικία των 30 ετών θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, έχοντας κίνητρο για το υψηλό επίπεδο.

Για το κομμάτι του πλέι-μέικερ ο μεγάλος στόχος είναι ένας: Νικ Καλάθης το όνομά του. Το θέμα, όμως, αυτό δεν είναι εύκολο. Θέλει χρόνο για να φανεί που θα καταλήξει. Να φανεί επίσης και αν θα μπει για τον Καλάθη και ο Ολυμπιακός, που είναι κοντά στο να χάσει τον Ντόρσεϊ, ο οποίος οδεύει στην Φενέρ.

Αν δεν γίνει του Καλάθη, ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα, αφού η αγορά δεν έχει πλέον σπουδαίους πλέι-μέικερ. Αν και με τον Ράντονιτς οι «πράσινοι» πλέον μπαίνουν στην διαδικασία όχι ηχηρών και φανταχτερών ονομάτων, αλλά στην δημιουργία μίας ομάδας, που θα παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, μετά τον Νέντοβιτς, ο Ράντονιτς να φέρει κι άλλον παίκτη από την πρώην Γιουγκοσλαβία, αν και οι ποιοτικές επιλογές δεν είναι πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Πιο δυνατά για Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου αν..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags