Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βρήκε τον αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Νέα "μάχη" με Ιτούδη - Ο Ράντονιτς… διώχνει Νέντοβιτς!
| 2022-07-07 12:14:00

Βρήκε τον αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Νέα "μάχη" με Ιτούδη - Ο Ράντονιτς… διώχνει Νέντοβιτς!

Βρήκε τον αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Νέα "μάχη" με Ιτούδη - Ο Ράντονιτς… διώχνει Νέντοβιτς!

Πού υπογράφει στο ΝΒΑ, ο αντικαταστάτης και ο... φευγάτος του ΠΑΟ! Ραγδαίες οι μπασκετικές εξελίξεις καθώς οι "αιώνιοι" φαίνεται πως θα έχουν δύο μεγάλες αποχωρήσεις. Ποιος θα καλύψει το κενό του Ντόρσεϊ στο Λιμάνι και ποιος ο ρόλος του ατζέντη Ραζνάτοβιτς στο θέμα "Νέντο";

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις σε Πράσινους και Ερυθρόλευκους τις τελευταίες ώρες, καθώς αμφότεροι ψάχνουν για γκαρντ που σουτάρει!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τάιλορ Ντόρσεϊ ενημέρωσε Ολυμπιακό και Φενέρ ότι υπάρχει ομάδα στο ΝΒΑ που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τους Ντάλας Μάβερικς που του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός, ήδη, έχει ψάξει και έχει βρει τον παίκτη που θέλει να τον αντικαταστήσει, με τον Αϊζάια Κάνααν να βρίσκεται στο επίκεντρο, που άρχισε τη σεζόν της Ζενίτ και την ολοκλήρωσε στη Γαλατασαράι. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση η Φενέρ είναι εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, καθώς και οι Τούρκοι τον θέλουν και, μάλιστα, προσφέρουν περισσότερα...

Στα του Παναθηναϊκού οι εξελίξεις, επίσης, είναι αρνητικές, καθώς ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ναι μεν φάνηκε ότι θα ανοίξει δουλειές με τους Πράσινους, με την έλευση του Ράντονιτς, αλλα τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Γιατί έχει προτείνει τον Νεμάνια Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα, εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιο του παίκτη για την αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιό του: Ναι μεν έπιασε το όριο των αγώνων, αλλά λόγω αποβολής των ρωσικών ομάδων από την Ευρωλίγκα κάποιες συμμετοχές σβήνονται και, κατά συνέπεια, δεν "πιάνει" το όριο των αγώνων!

Το συμβόλαιο του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι κοντά στις 700.000, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει τις 300.000 ευρώ στο Τριφύλλι για το buy out και να δώσει 3ετές στον Νέντο με συνολικές αποδοχές κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ!

Από τον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να σταθούν εμπόδιο στον παίκτη, αλλά είναι δεδομένο ότι διαμορφώνονται νέα δεδομένα με τον Ραζνάτοβιτς.

Αν και υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Ράντονιτς να μην τρελαίνεται με τον Νέντοβιτς (ακούγεται ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις έτσι κι αλλιώς!), καθώς ο Νέντο είναι καλός στη μία πλευρά του παρκέ αλλά ο Ράντονιτς θέλει ταλιμπάν στην άμυνα τους παίκτες με τους οποίους θα συνεργαστεί...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάζει παίκτη από τον φετινό Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Επιστροφή Τόμας - "Μεγαθήρια" για Καλάθη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags