Facebook Pixel Κώστας Αντετοκούνμπο - Ολυμπιακός: "Ατραξιόν για Ολυμπιακό ο Αντετοκούνμπο - Αφήστε τον Γιάννη να λέει..." - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ!
Μπάσκετ
| 2022-07-09 10:00:00

"Ατραξιόν για Ολυμπιακό ο Αντετοκούνμπο - Αφήστε τον Γιάννη να λέει..." - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ!

του Γιώργου Κτενά
"Ατραξιόν για Ολυμπιακό ο Αντετοκούνμπο - Αφήστε τον Γιάννη να λέει..." - Αποκάλυψη για Βεζένκοφ!

Το  "ερυθρόλευκο" πλάνο, η δουλειά και το μέλλον του Βούλγαρου άσου. Πώς θα ταιριάξει στους Πειραιώτες ο Κώστας, γιατί δεν τον βοήθησαν στην Βιλερμπάν και τι θα δώσει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ποια είναι η μεταγραφή που... δείχνει την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ;

Ολυμπιακός - Κώστας Αντετοκούνμπο: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλληνα άσου βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπούσβαρο - Παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και μπασκετάνθρωπο που περνάει αμέτρητες ώρες καθημερινά σε ενασχόληση με το άθλημα, καθώς φέτος τον παρακολούθησε στενά με τη Βιλερμπάν.

Σε ποια θέση θα τον αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός, τι λέει για τον Μπαρτζώκα και τι χρειάζεται να μάθει γύρω από το μπάσκετ ο 24χρονος άσος; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Χρειάζεται πολλή δουλειά ο Αντετοκούνμπο - 4ος ψηλός στον Ολυμπιακό - Να ακούει τον Μπαρτζώκα"

"Πολλά χρειάζεται να μάθει και θέλει πολλή δουλειά, άσχετα αν βγαίνουν τα αδέρφια του και λένε ότι είναι ο καλύτερος. Πρέπει να προσαρμοστεί και στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Βέβαια ο Ολυμπιακός με τους παίκτες που πήρε και αν μείνει ο Βεζένκοφ, είναι πολύ καλός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Μπούσβαρος.

Πού θα παίζει;

"Για 4ος ψηλός, με την αλτικότητα που έχει, που γυρίζει το μυαλό του, κουβαλάει και μεγάλο όνομα, είναι μια χαρά. Θα είναι ατραξιόν για το μπάσκετ. Αλλά πρέπει να ακούσει τον Μπαρτζώκα σε αυτά που θα του πει, γιατί ο κόουτς βελτιωνει παίκτες. Θεωρώ ότι είναι καλή μεταγραφή".

"Να μάθει το σκριν στο σκριν - Δεν τον πρόσεξαν στη Βιλερμπάν - Αυτός δείχνει ότι μένει ο Βεζένκοφ"

Μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός;

"Μα, λέω ότι θέλει δουλειά, πρέπει να δουλευτεί, πρέπει να μάθει σκριν στο σκριν, έχει δρόμο ακόμα μπροστά του. Αλλά το γεγονός ότι έρχεται στον Ολυμπιακό, σημαίνει ότι ανεβαίνει. Στη Βιλερμπάν δεν τον πρόσεξαν πολύ, καλά κάνει και τον παίρνει ο Μπαρτζώκας".

Τέλος, δύο λόγια για τον Κάνααν που ανακοινώθηκε;

"Μου αρέσει πολύ αυτος ο παίκτης, είναι πολύ καλό δυάρι, με την απόκτησή του θεωρώ ότι θα παραμείνει και ο Βεζένκοφ. Δεν είναι πληροφορία αυτό που λέω, αλλά εκτίμηση".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Κάνααν - Από τους καλύτερους σουτέρ - Θα τους τιμωρήσει αν..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags