Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Συμφωνία για Γκριγκόνις - Το απόλυτο κόλπο από ΠΑΟ - Σκάει και δεύτερο… μπαμ από ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-07-10 20:47:00

Συμφωνία για Γκριγκόνις - Το απόλυτο κόλπο από ΠΑΟ - Σκάει και δεύτερο… μπαμ από ΤΣΣΚΑ!

Συμφωνία για Γκριγκόνις - Το απόλυτο κόλπο από ΠΑΟ - Σκάει και δεύτερο… μπαμ από ΤΣΣΚΑ!

Το Fair Play του Τριφυλλιού και η δεύτερη μεταγραφή από Ρωσία. Πώς και γιατί οι Πράσινοι απέκτησαν σημαντικό πλεονέκτημα για τη μεγάλη μεταγραφή που θέλουν να κλείσουν και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και δεύτερη κίνηση από την... αρκούδα.

Όσοι διαβάζατε Sportdog γνωρίζατε καλά, ότι ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Μάριους Γκριγκόνις είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κι εδώ αξίζει να αναφερθούμε λίγο πιο ειδικά στον τρόπο προσέγγισης των «πράσινων».

Μιλώντας αρχικά με τον Γκριγκόνις, ο παίκτης διεμήνυσε στην ΚΑΕ πως εφόσον τα βρουν μεταξύ τους, η ΤΣΣΚΑ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο χωρίς να τρέξει καθόλου τη διαπραγμάτευση επικοινώνησε άμεσα με τους Μοσχοβίτες, γνωστοποιώντας την πρόθεσή τους να υπογράψουν τον Λιθουανό. Αναγνωρίζοντας το fair play από πλευράς «τριφυλλιού», η ΤΣΣΚΑ κατέστησε σαφές ότι η ίδια δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, εφόσον ο 28χρονος θέλει να έρθει στο ΟΑΚΑ!

Πλέον, βρισκόμαστε στο σημείο που ο Γκριγκόνις προβάρει τα πράσινα! Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες 1-2 ημέρες, ο Λιθουανός γκαρντ θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού! Σε μια μεταγραφή που θα αποδεικνύει εμπράκτως, την επιστροφή του συλλόγου στην κανονικότητα.

Πάντως, επειδή μιλάμε για τις άριστες σχέσεις Παναθηναϊκού-ΤΣΣΚΑ, να προσθέσουμε ότι δεν αποκλείεται προσεχώς οι «πράσινοι» να χτυπήσουν την πόρτα στους Μοσχοβίτες και για άλλον αθλητή τους. Η περίπτωση Γιοχάνες Βόιτμαν, για παράδειγμα, δεν περνά καθόλου απαρατήρητη από τον κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό δεν φεύγει ο Βεζένκοφ - Μεγάλη ευκαιρία ΠΑΟ με Ράντονιτς - Απέτυχε ο... νέος Ομπράντοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags