Facebook Pixel Ιωάννης Παπαπέτρου - Παναθηναϊκός: "Θρίλερ" με Παπαπέτρου - Φέρνει αντικαταστάτη από το... πάνω ράφι ο Ράντονιτς - Ανατροπή!
Μπάσκετ
| 2022-07-15 15:13:00

"Θρίλερ" με Παπαπέτρου - Φέρνει αντικαταστάτη από το... πάνω ράφι ο Ράντονιτς - Ανατροπή!

του Νίκου Στεργίου
"Θρίλερ" με Παπαπέτρου - Φέρνει αντικαταστάτη από το... πάνω ράφι ο Ράντονιτς - Ανατροπή!

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Έλληνα άσο και η έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες στην αγορά για το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι έχουν έτοιμη λίστα και δεν αγχώνονται...
 

Ως πολύ πιθανό παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δεδομένου ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντέγιαν Ραντόνιτς δεν "καίγονται" για να συνεργαστούν.

Ο Έλληνας άσος θεωρεί ότι μπορεί να βρει ισάξιο συμβόλαιο και χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, ενώ ο νέος τεχνικός του συλλόγου έχει στο μυαλό του μια άλλη λύση για τη θέση 3, που εξυπηρετεί καλύτερα το πλάνο του.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δίνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη (που μαζί με την Εφορία φτάνει στο 1,3 εκατ. ευρώ), μαζί με το ποσό που θα εισπράξει για να τον παραχωρήσει (μίνιμουμ 400.000 ευρω, όπως προβλέπει η ρήτρα αποχώρησης που έχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου), συγκεντρώνεται ένα σημαντικό ποσό για να κλείσει μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Θα μπορούσε αυτός ο παίκτης να είναι ο Χεζόνια; Η μπασκετική πιάτσα ξέρει καλά ότι ο Μάριο έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κι ας μην έχει ακόμα ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλες, πολλές και καλές λύσεις για τους Πράσινους.

Μάλιστα, πολλά ρεπορτάζ επιμένουν πως το Τριφύλλι και ο Παπαπέτρου είναι πιθανό να χωρίσουν τους δρόμους τους ανεξάρτητα από το πότε λήγει η προθεσμία που υπάρχει στο συμβόλαιό του γι το buy out, αρκεί βέβαια να βρεθεί πρόταση που να καλύπτει και τις δύο πλευρές.

Μπορεί να αποχωρήσει, δηλαδή, στη συνέχεια του καλοκαιριού, όχι απαραίτητα σήμερα ή αύριο...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρώνει ο Παναθηναϊκός - Έκλεισε άλλες δύο μεταγραφές - Αναβάθμιση με... ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags