Facebook Pixel Ιωάννης Παπαπέτρου - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός - Αρπάζει Παπαπέτρου ο Ομπράντοβιτς - Αντικαταστάτης από το... πάνω ράφι!
Μπάσκετ
| 2022-07-15 16:06:00

Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός - Αρπάζει Παπαπέτρου ο Ομπράντοβιτς - Αντικαταστάτης από το... πάνω ράφι!

Sportdog Team
Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός - Αρπάζει Παπαπέτρου ο Ομπράντοβιτς - Αντικαταστάτης από το... πάνω ράφι!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Έλληνα άσο, που... φλερτάρει με την Παρτιζάν! Ίσως και εντός της ημέρας ο αρχηγός του Τριφυλλιού αποτελέσει παρελθόν, καθώς οι Σέρβοι του Ζοτς πιέζουν για να τον αποκτήσουν.

Τις τελευταίες ώρες είχε γίνει ιδιαίτερος ντόρος σχετικά με την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, μιας και παρότι είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, το buy out για ομάδες Ευρωλίγκας δείχνει πως τον στέλνει τελικά στην Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Στην ανανέωση που υπέγραψε πριν από ένα χρόνο, μπήκε ως όρος το buy out των 400.000€ για ομάδα της EuroLeague. Πάνω σε αυτό λοιπόν πάτησε ο σερβικός σύλλογος, ο οποίος δεν έχει απλά εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αποκτήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά μπήκε σε επιτυχημένη διαπραγμάτευση με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ για να καλύψει (και) τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις.



Η Παρτίζαν, που -μετά από την απόκτηση του Τζέιμς Νάναλι - αναζητούσε στην αγορά έναν φόργουορντ για βασικό ρόλο στο rotation, φιλοδοξεί να πάρει στο Βελιγράδι τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αντίστοιχα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η υπόθεση έχει απλοποιηθεί αρκετά τις τελευταίες ώρες, με την Παρτίζαν να δείχνει διατεθειμένη να "τρέξει" όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να αποκτήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο Βελιγράδι. Οπότε ο Παπαπέτρου ετοιμάζεται για τέλος εποχής και ο Παναθηναϊκός με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τον αντικαστάτη του. Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags