Facebook Pixel Ιωάννης Παπαπέτρου: Αποκάλυψη από γνωστό προπονητή - Εκεί θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟ χωρίς Παπαπέτρου (vid)
| 2022-07-15 18:03:00

Αποκάλυψη από γνωστό προπονητή - Εκεί θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟ χωρίς Παπαπέτρου (vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη από γνωστό προπονητή - Εκεί θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟ χωρίς Παπαπέτρου (vid)

Ο γνωστός Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που θα έχουν οι Πράσινοι μετά την αποχώρηση του Έλληνα άσου.

Άρης Λυκογιάννης: Για τις κινήσεις που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και το πρόβλημα που θα έχουν οι Πράσινοι αν τελικά αποχωρήσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι η προτεραιότητα στο παιχνίδι των πράσινων με τον Ράντονιτς στον πάγκο θα είναι η άμυνα, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τις επιλογές παικτών που έχουν γίνει.

«Μιλάμε για την έλευση ενός προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας, με συγκεκριμένο σκεπτικό και προφίλ αγωνιστικό. Στη Μπάγερν έδειξε ότι προτιμά την άμυνα και η επιλογή παικτών γίνεται με βάση της απόδοσή τους στο κομμάτι αυτό.

Οι δύο από τους τέσσερις παίκτες έχουν συνεργαστεί μαζί τους. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να κάνει καλυτερη και πιο ποιοτική επιλογή για τη θέση 4, με βάση τα χρήματα και πολλά άλλα στοιχεία. Ο Γκριγκονιτς είναι value for money παίκτης. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Νέντοβιτς. Ο Γκριγκονιτς είναι ένας παίκτης με σωστή αναλογία προσπαθειών στην επίθεση, μπορεί να παίξει στη θέση 3. Ο Γουόλτερς είναι ο ορισμός του ποιντ-γκαρντ. Δεν είναι τόσο αθλητικός, αλλά είναι ένας συνεπής παίκτης. Ο συνδυασμός του με τον Λι είναι εξαιρετική. Ο Αντριους προέρχεται από μια καλη χρονιά στο Eurocup. Έκανε καλή σεζόν με τη Μπούρσασπορ.

Ο εφετινός Παναθηναϊκός θα χαρακτηρίζεται από την ομαδική δουλειά. Υπάρχουν προσθήκες ότι φαίνεται ότι είναι καλύτερες. Αν υπάρξει αποχώρηση του Παπαπέτρου θα είναι σημαντικό. Θα είναι απώλεια, κυρίως για τις εγχώριες διοργανώσεις. Εχει σημασία να δούμε πως ο ΠΑΟ θα καλυψει το κενό στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην Ελλάδα άλλος παίκτης με αντίστοιχα χαρακτηριστικά», ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags