Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει… Χάουαρντ για αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη Ράντονιτς για σέντερ - Ολυμπιακός για Μήτογλου
Μπάσκετ
| 2022-07-15 23:17:00

Θέλει… Χάουαρντ για αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη Ράντονιτς για σέντερ - Ολυμπιακός για Μήτογλου

του Pick n' Scroll
Θέλει… Χάουαρντ για αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη Ράντονιτς για σέντερ - Ολυμπιακός για Μήτογλου

Η αναβάθμιση του Τριφυλλιού, οι τρεις πλέι-μέικερ και ο Αντετοκούνμπο. Πώς θα χτιστεί το ρόστερ του νέου Παναθηναϊκού από τον Σέρβο κόουτς; Ποιοι θα είναι οι βασικοί και ποιοι θα έρχονται από τον πάγκο και ποιες θα είναι οι τελευταίες μεταγραφές που μπορούν όμως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός έτρεξε πολύ τις τελευταίες μέρες και πλέον είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το ρόστερ του. Το μεγάλο μπαμ συντελέστηκε με τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά είναι σίγουρο ότι ακόμη πιο ηχηρό όνομα είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς, που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.   

Ο Ουόλτερς θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ του «τριφυλλιού», από τον Αντριους ο Ράντονιτς περιμένει την έκπληξη, ο Λι, που αποκτήθηκε χρονικά πρώτος, θα είναι ο παίκτης, που θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Την ίδια ώρα έφυγε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κάτι που δεν περίμενε ο κόσμος. Εγινε, όμως, η ζωή συνεχίζεται, αλλά οι φίλοι του εξάστερου περιμένουν δυνατή κίνηση για να καλυφθεί το κενό του Παπαπέτρου. Περιμένει ο κόσμος ένα όνομα σαν τον Ντουέιν Μπέικον, που εντυπωσίασε με την Μονακό ή τέλος πάντων έναν φόργουορντ ουσίας, που να δίνει λύσεις και στο «3» και στο «4». Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Ουίλιαμ Χάουαρντ, που φέτος πήρε το πρωτάθλημα με την Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί επίσης να πάρει και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ενώ πάντα περιμένει και τον Ντίνο Μήτογλου. Αν η τιμωρία, που θα του επιβληθεί, δηλαδή, θα είναι τέτοια, που να μπορέσει να παίξει την επόμενη χρονιά ή τουλάχιστον ένα μέρος αυτής.

Πάντως, τον Μήτογλου λέγεται ότι περιμένει κι ο Ολυμπιακός, αν και το όνομα του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος του θα είναι πολύ ικανοποιημένος αν αποκτηθεί αντικαταστάτης του Παπαπέτρου. Θα αποκτηθεί και ένας μπακ-απ σέντερ με το όνομα του Γάλλου Λοβέρν να είναι σε πρώτο πλάνο τις τελευταίες ώρες.

Πάντως, ο Ράντονιτς έχει μία ακόμη λύση στο μυαλό του για την θέση του σέντερ, αλλά όπως και να έχει, κι αυτό το θέμα θα τελειώσει άμεσα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός του χρόνου αλλά δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα είναι τόσο δυνατός, που να μπορεί να πάρει το νταμπλ, αλλά και να μπει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έφυγε ο Παπαπέτρου - Αντικαταστάτης από το top επίπεδο - Τρεις μεταγραφές και... Μήτογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags