Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Λοβέρν σε πρώτο πλανο!
| 2022-07-16 22:30:00

Αυτόν φέρνει στη θέση του Παπαπέτρου ο ΠΑΟ - Κακός χαρακτήρας - Έτσι θα φτάσουν Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Αυτόν φέρνει στη θέση του Παπαπέτρου ο ΠΑΟ - Κακός χαρακτήρας - Έτσι θα φτάσουν Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού "τρέχουν" τις εξελίξεις γύρω από το Τριφύλλι και την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς o Ράντονιτς χρειάζεται 2-3 κινήσεις ακόμα για να έχει το υλικό που θα αξιοποιήσει στα χέρια του.

Παναθηναϊκός: Δεν είναι μακριά από το να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Θέλει, όμως, 2-3 κινήσεις ακόμα, ώστε ο Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει όλο τα υλικό στην διάθεσή του.

Μετά μάλιστα την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο κόσμος της ομάδας απαιτεί ένα μεγάλο όνομα στην θέση του διεθνούς φόργουορντ ώστε να καλυφτεί το κενό. Θέλει πάνω από όλα τον Μάριο Χεζόνια, αλλά ο Κροάτης έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Ρεάλ. Θέλει επίσης τον Ντουέιν Μπέικον, αλλά οι «πράσινοι» και όχι μόνο αυτοί δεν έχουν μάθει τα καλύτερα πράγματα για τον χαρακτήρα του Αμερικάνου.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στην αγορά για το κενό του Παπαπέτρου και ψάχνει έναν σπέσιαλ παίκτη, πάνω από όλα για να δυναμώσει αγωνιστικά περισσότερο, αλλά την ίδια ώρα να τονωθεί και επικοινωνιακά.

Τέτοιοι παίκτες, που θέλει υπάρχουν και στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ, και οι «πράσινοι» βάζουν τα δυνατά τους, προκειμένου να βρουν την καλύτερη λύση. Καταλαβαίνει κανείς ότι παίρνοντας παίκτη στην θέση του Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός πάει για επτά ξένους, αφού θα αποκτηθεί και μπακ-απ σέντερ. Παίκτης, δηλαδή, πίσω από τον Παπαγιάννη.

Μόνο Ευρωπαίοι σέντερ υπάρχουν μέχρι τώρα στα υπόψη του Ράντονιτς και είναι οι Λοβέρν, Πετρούσεφ και Γκουντάιτις. Όλα δείχνουν ότι ένας από τους τρεις θα κερδίσει το συμβόλαιο στον εξάστερο και είναι θέμα που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ενώ είναι ανοιχτό και το κεφάλαιο Μήτογλου, στη περίπτωση που η τιμωρία του Ελληνα παίκτη είναι μικρή.

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο Παναθηναϊκός δυναμώνει πολύ και μπαίνει στη κανονικότητα. Ειδικά μάλιστα αν πάρει παικταρά στην θέση του Παπαπέτρου και καταστεί δυνατή η επιστροφή του Μήτογλου.

Αν γίνουν αυτά, τότε οι «πράσινοι» θα φτάσουν πολύ κοντά τον Ολυμπιακό και παράλληλα θα θέσουν πλώρη για πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει με NBAer ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο με τον αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη στον σέντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags