Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντάει με NBAer ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο με τον αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη στον σέντερ!
Μπάσκετ
| 2022-07-16 12:30:00

Απαντάει με NBAer ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο με τον αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη στον σέντερ!

Απαντάει με NBAer ο ΠΑΟ - Ανεβαίνει επίπεδο με τον αντι-Παπαπέτρου - Έκπληξη στον σέντερ!

Οι Πράσινοι κυνηγούν μία ξεχωριστή περίπτωση για τη θέση "3" στο ρόστερ. Οι περιπτώσεις των Χεζόνια - Μπέικον, η αναζήτηση στην άλλη άκρη του Ατλατικού και τι συμβαίνει με τους Έλληνες και τον παίκτη που θα έρχεται πίσω από τον Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και λίγες ώρες κινείται στη νέα εποχή, χωρίς την παρουσία του αρχηγού του, Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά από 4 σερί χρόνια στην ομάδα.

Η αποχώρηση του Έλληνα άσου αφήνει ένα μεγάλο κενό ποιότητας και ποσότητας στον ελληνικό κορμό της ομάδας, από τη στιγμή που επρόκειτο για τον ηγέτη της και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδος, που όπως διαβάσατε στο sportdog.gr λογικά θα καλυφθεί σε πρώτη φάση από τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και σε δεύτερη από τον Ντίνο Μήτογλου!

Όπως και να έχει η αποχώρησή του αφήνει και ένα μεγάλο ποσό ελεύθερο στα πράσινα ταμεία, μιας και ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδος. Κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι παίκτης επιπέδου... Χεζόνια ή έστω Μπέικον.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκανάρει και την αγορά του ΝΒΑ, ψάχνοντας μια ευκαιρία ανάλογη με αυτή που βρήκε π.χ η Μονακό την περσινή χρονιά με τον Ντουέιν Μπέικον. Εξάλλου, ο Αμερικανός είχε έρθει με συμβόλαιο... ευκαιρίας για τη δεδομένη ποιότητα που έχει!

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι το Τριφύλλι έχει επιστρέψει σε μια κανονικότητα, αλλά για να μπορέσει να χτυπήσει στα ίσια μια θέση στις πρώτες οκτώ θα πρέπει να αποκτήσει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη στη θέση 3.

Ούτως ή άλλως και η μεταγραφή του Ντέρικ Γουίλιαμς δείχνει τις βλέψεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έχει και ενδιαφέρον το τι θα γίνει με το back up του Παπαγιάννη και εάν αυτός θα είναι ο Γκουντάιτις, ο Λοβέρν ή μια ακόμη περίπτωση που ψάχνουν οι πράσινοι.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καλάθης ούτε Παπαπέτρου, μόνο Παπαγιάννης - Χεζόνια ή Μπέικον - Η "σκούπα" τα άλλαξε όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags