Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπέρβαση στον ΠΑΟ με NBAer - Όνομα που θα κάνει… κρότο - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-19 22:59:00

Υπέρβαση στον ΠΑΟ με NBAer - Όνομα που θα κάνει… κρότο - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο!

του Pick n' Scroll
Υπέρβαση στον ΠΑΟ με NBAer - Όνομα που θα κάνει… κρότο - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο!

Μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι. Ρεπορτάζ με ονόματα! Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την επόμενη μεταγραφική του κίνηση και όλα δείχνουν πως πλέον εξετάζεται και η αγορά της Αμερικής. Οι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και η απόφαση διοίκησης - προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Αρτούρας Γκουντάιτις, έχει γεμίσει πλέον με παίκτες Ευρωλίγκας και βάζει πλώρη για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Η βασική κίνηση, που μένει, ώστε ο Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος είναι η απόκτηση ενός «4αριού», που θα μοιράζεται την θέση με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ηδη στη λίστα του Μαυροβούνιου προπονητή του Παναθηναϊκού υπάρχουν αρκετά ονόματα από την Ευρώπη, τα οποία αναφέραμε και τη Δευτέρα (18/7). Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», Μπεν Μπέντιλ, είναι ένα από αυτά, αλλά την ίδια ώρα ο Γκανέζος πάουερ-φόργουορντ έχει μεγάλη πρόταση από την Ζενίτ.

Επιπλέον είναι πιθανό οι «πράσινοι» για αυτή την τελευταία θέση, που μένει, να θέλουν να συνδυάσουν ποιότητα, αλλά και σπουδαίο όνομα παίκτη. Να κάνουν θόρυβο δηλαδή. Και θόρυβο μπορεί να κάνουν μόνο με παίκτη από το ΝΒΑ.

Αρκετοί μάλιστα είναι οι παίκτες, που είναι πιθανό να έρθουν στην Ευρώπη από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο Ιγκνας Μπραζντέικις, που έπαιζε στους Ορλάντο Μάτζικ, είναι ένας από αυτούς. Ηδη μάλιστα τον θέλουν η Μπασκόνια με την Ζαλγκίρις.

Αλλά ο πολύ καλύτερος είναι ο Σέμι Οζελέι, ο οποίος έχει γίνει πιο γνωστός από την παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς. Εχει περάσει, πάντως, και από τους Μπακς, στο πλευρό του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Είναι στο αγωνιστικό στυλ που θέλει ο Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται να απασχολήσει. Πάντως, ήδη σύμφωνα με αναφορές σε ευρωπαϊκά σάιτ τον έχει βάλει στο στόχαστρο της η Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται για να κλείσουν αυτή την τελευταία θέση του ρόστερ τους, αλλά δεν θα το τραβήξουν και πολύ. Αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και μόλις την βρουν θα προσπαθήσουν να την κλείσουν και από κει και πέρα να ριχτούν στην δουλειά, μέσα στο παρκέ πλέον. Αναζητώντας την επόμενη χρονιά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που μεταφράζεται σε νταμπλ και σε πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σούπερ όνομα για Παναθηναϊκό - Στο προσκήνιο πρώην άσος της Ρεάλ - Μεγάλος σουτέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags