Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για το… μπαμ Πάσκαλ ο ΠΑΟ - Έτοιμο plan-b με Φιτς - Γιατί "έκοψε" Μπέικον ο Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-07-22 20:08:00

Φορτσάρει για το… μπαμ Πάσκαλ ο ΠΑΟ - Έτοιμο plan-b με Φιτς - Γιατί "έκοψε" Μπέικον ο Ράντονιτς

του Pick n' Scroll
Φορτσάρει για το… μπαμ Πάσκαλ ο ΠΑΟ - Έτοιμο plan-b με Φιτς - Γιατί "έκοψε" Μπέικον ο Ράντονιτς

Η απάντηση του NBAer και η έτοιμη λίστα σε περίπτωση που... χαλάσει! Οι Πράσινοι ετοιμάζονται να κλείσουν μία τεράστια μεταγραφή, με 26χρονο παίκτη που είχε χρόνο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Για να μην... πατήσουν όμως, είναι έτοιμοι ακόμα και για το αρνητικό σενάριο. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει!

Ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για να κάνει την τρομερή υπέρβαση με την απόκτηση του Ερικ Πάσκαλ. Εχει κάνει την πρότασή του και περιμένει με αγωνία την απάντηση του δυναμικού πάουερ-φόργουορντ με την θητεία στους Ουόριορς του Στεφ Κάρι και στους Τζαζ του Ντόνοβαν Μίτσελ.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση, που ο Πάσκαλ απαντήσει αρνητικά (σ.σ. ο ίδιος διέψευσε μέσω των social media ότι έχει συμφωνήσει ήδη, δίχως αυτό να σημαίνει πως η μεταγραφή "ναυαγεί") στους «πράσινους»; Ποιο είναι το plan b;

Η πραγματικότητα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στην αγορά. Και η πιο λογική κατεύθυνση θα είναι να στραφεί και πάλι στο ΝΒΑ η ομάδα του Ράντονιτς. Στην Ευρώπη υπάρχει μόνο η περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον. Ο Μπέικον είναι πολύ καλός παίκτης, δεν ακούγονται, όμως, καλά λόγια για τον χαρακτήρα του. Και συν τοις άλλοις ο Ράντονιτς θέλει έναν πιο δυναμικό από τον Μπέικον στην θέση «4».

Στο ΝΒΑ τέτοιες λύσεις μπορεί να είναι ο Σέμι Οζελέι και ο Ρόντνεϊ Χουντ  , που γράψαμε τις προηγούμενες μέρες. Μπορεί, όμως, να είναι και ο Μαλίκ Φιτς, ένας παίκτης, που είναι στα κυβικά του Πάσκαλ και την σεζόν, που τελείωσε, αγωνίστηκε στους θρυλικούς Μπόστον Σέλτικς, αλλά και στους Τζαζ, παρέα με το νο1 στόχο του Παναθηναϊκού.

Ο Φιτς είναι πολύ σκληρός παίκτης, που παράλληλα, όμως, έχει και έξοχα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και κυρίως πολύ καλό μακρινό σουτ.

Προς το παρόν, πάντως, όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Ερικ Πάσκαλ, ο οποίος αν αποκτηθεί, θα κάνει τρομερό «θόρυβο» στην Ευρώπη. Καθώς είναι και σπουδαίος παίκτης, αλλά και παίκτης, που στα 26 του φεύγει από το ΝΒΑ για την Ευρώπη. Και δεν είναι παίκτης, που ήταν στα βαθιά του πάγκου και απλά παρακολουθούσε από εκεί τα παιχνίδια, αλλά ένας φόργουορντ, που είχε χρόνο συμμετοχής σε μία πολύ αξιοπρεπή αγωνιστικά ομάδα, όπως είναι οι Τζαζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… τέρας του ΠΑΟ από το NBA - Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" - Δεν είναι σουτέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags