Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φουλάρει" για το... μπαμ ο ΠΑΟ - Ψηλά στη λίστα 30χρονος NBAer - Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2022-07-21 20:46:00

"Φουλάρει" για το... μπαμ ο ΠΑΟ - Ψηλά στη λίστα 30χρονος NBAer - Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
"Φουλάρει" για το... μπαμ ο ΠΑΟ - Ψηλά στη λίστα 30χρονος NBAer - Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Χεζόνια!

Οι παίκτες που εξετάζει ο Ράντονιτς και το παρασκήνιο με τον Κροάτη άσο. Γιατί ο «Σούπερ Μάριο» δεν γινόταν να έρθει στο ΟΑΚΑ αυτό το καλοκαίρι, η απόφαση για μία μεγάλη μεταγραφή στο Τριφύλλι και οι στόχοι που εξετάζονται. Σύντομα οι οριστικές εξελίξεις...

Παναθηναϊκός: Ολο το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι πλέον ποιο μεγάλο όνομα θα αποκτηθεί και με αυτό ουσιαστικά θα κλείσει το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Και η τελευταία ελπίδα, που υπήρχε για τον Μάριο Χεζόνια, εξαφανίστηκε πριν από μερικές ώρες, όταν και η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη σούπερ σταρ. Στη πραγματικότητα, πάντως, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα για επιστροφή του Χεζόνια, καθώς ο τελευταίος είχε συμφωνήσει με τους Μαδριλένους εδώ και δύο μήνες σχεδόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει εστιάσει στο ΝΒΑ το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του παίκτη, με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ. Ψάχνει έναν πολύ καλό φόργουορντ, που παράλληλα, όμως, θα είναι και μεγάλο όνομα έτσι ώστε να τονωθεί τα μέγιστα και το επικοινωνιακό κομμάτι.

Στην σχετική λίστα δεν υπάρχουν πάντως πάρα πολλά ονόματα. Μέσα σε αυτά ήταν και του Ιγκνας Μπραζντέικις, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει κάτι πιο έμπειρο από τον Λιθουανοκαναδό, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι κοντά στην Ζαλγκίρις (νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία).

Προχθες αναφέραμε την περίπτωση του Σέμι Οζελέι, ενός παίκτη, που ήταν στους Σέλτικς και τους Μπακς, και τον οποίο λέγεται ότι θέλει και η Αρμάνι.

Υπάρχουν, όμως, και άλλες 4-5 λύσεις. Όπως του Ρόντνεϊ Χουντ, παίκτη με πολύ καλή θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Στα 30 του χρόνια δεν αποκλείεται να ψάξει κάτι άλλο από το ΝΒΑ και σίγουρα είναι μία λύση, που αν πάει στον Παναθηναϊκό, θα δημιουργήσει τεράστιο θόρυβο. Την χρονιά, που μας πέρασε, ο Χουντ έπαιξε και στους Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ παλιότερα έκανε σπουδαία πράγματα με τους Γιούτα Τζαζ. 

Οι «πράσινοι» παλεύουν καθημερινά, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση, ψάχνοντας τον παίκτη, με τον οποίο θα πλαισιώσουν ιδανικά το εξαιρετικό ρόστερ, που έχουν φτιάξει μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Χεζόνια στο twitter - Κράξιμο και… Μπέικον οι οπαδοί του ΠΑΟ - "Γλέντι" Ολυμπιακών (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags