Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πάρις Μπας: Θέλει Μπας από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Έχει όλο το… πακέτο για Ράντονιτς - Αυτό είναι το πλάνο για Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-07-25 22:39:00

Θέλει Μπας από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Έχει όλο το… πακέτο για Ράντονιτς - Αυτό είναι το πλάνο για Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Θέλει Μπας από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Έχει όλο το… πακέτο για Ράντονιτς - Αυτό είναι το πλάνο για Μήτογλου!

Η λίστα του Σέρβου κόουτς από την Αμερική και ποιοι ξεχωρίζουν. Στο Τριφύλλι ψάχνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον παίκτη που θα κλείσει το ρόστερ, όμως δεν βιάζονται. Ποιοι είναι οι παίκτες που απασχολούν και η τιμωρία του Έλληνα άσου.

Ο Παναθηναϊκός προσέθεσε ένα ακόμη ελληνικό αστέρι στο ενεργητικό του με την απόκτηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ επιστρέφει έτσι στο ΟΑΚΑ για να ανταμώσει με τον αδερφό του, Παναγιώτη, και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να επαναφέρουν τον εξάστερο στον δρόμο των επιτυχιών.

Πλέον απομένει μία βασική κίνηση για να κλείσει το ρόστερ. Εξαιρείται η διαδικασία με τον Ντίνο Μήτογλου, που ακόμη αργεί. Όταν γίνει γνωστή η τιμωρία του Μήτογλου και είναι μικρή, ο Παναθηναϊκός θα σπεύσει να τον αποκτήσει.

Προς το παρόν, όμως, θέλει ένα ξένο «4άρι» για να πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς, που έχει αποκτηθεί εδώ και 10 μέρες. Βασικό πεδίο δράσης του Ράντονιτς θα είναι, όπως όλα δείχνουν το ΝΒΑ, και αυτό γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν οι πρέπουσες λύσεις. Ο Ντεσόν Τόμας αρέσει, αλλά ήδη έχει προχωρήσει με άλλη ομάδα, ο Γκιφάι με τον Κουζμίνσκας δεν είναι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού, όπως και ο Γερμανός Μπαρτέλ.

Ετσι οι «πράσινοι» στρέφονται κατά κύριο λόγο στην αγορά του ΝΒΑ, ελπίζοντας να βγάλουν λαγό από το καπέλο. Ιδανικός θα ήταν ο Σέμι Οζελέι, που ήταν στους Μπακς του Αντετοκούνμπο, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Γενικώς κάποια πολύ καλά ονόματα του ΝΒΑ, όπως ο Οζελέι, δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν και έτσι οι ματιές πάνε σε πιο προσιτές επιλογές. Όπως του Πάρις Μπας, ο οποίος έκανε θραύση πέρυσι στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ σε σημείο, που να τον καλέσουν δίπλα τους οι σπουδαίοι Φίνιξ Σανς.

Ο Μπας έχει το πολύ καλό σουτ, που θέλει ο Ράντονιτς, και αγωνιστικά είναι στο μήκος κύματος, που θέλει ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο τελευταίος έχει κι άλλες λύσεις από το ΝΒΑ στο μυαλό του, αλλά θέλει να το ψάξει πολύ, πριν πάρει την απόφασή του. Δεν βιάζεται, έχοντας σχεδόν κλείσει το ρόστερ της ομάδας του, και δεν βιάζεται, επιθυμώντας βέβαια να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Παρεμπιπτόντως ο Μπας έπαιξε στο σάμερ λιγκ με την φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ - Υπογράφει ο Μποχωρίδης - "Κόπηκε" Έλληνας άσος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags