Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Υπέρβαση" με πρωταθλητή ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Πλακώθηκε με τον Γιόκιτς - Επιστροφή 11 χρόνια μετά! (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-07-26 22:15:00

"Υπέρβαση" με πρωταθλητή ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Πλακώθηκε με τον Γιόκιτς - Επιστροφή 11 χρόνια μετά! (Vid)

του Pick n' Scroll
"Υπέρβαση" με πρωταθλητή ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Πλακώθηκε με τον Γιόκιτς - Επιστροφή 11 χρόνια μετά! (Vid)

Ένα σούπερ όνομα στη λίστα Ράντονιτς, ψάχνουν... θαύμα στο Τριφύλλι. Ποιος είναι ο παίκτης που θα έκανε τεράστια διαφορά εάν ερχόταν στην Ελλάδα, οι πιθανότητες για να τον δούμε στα πράσινα και το... παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά στον καταρτισμό του ρόστερ, αν αναλογιστεί κανείς ότι ναι μεν έκανε αύξηση στο μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι, ο προϋπολογισμός του, όμως, είναι ακόμη μικρότερος από πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Αυτό, που του λείπει πλέον, είναι ένα αξιόπιστο «4άρι» και θα είχε βρει ήδη την ιδανική λύση, αν του έλεγε ναι ο Ερικ Πάσκαλ, ο πρώην παίκτης των Ουόριορς και των Τζαζ. Ο Πάσκαλ, όμως, βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έτσι οι «πράσινοι» είναι και πάλι στην αγορά για να βρουν αυτό, που ψάχνουν.

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ικανοποιητικές λύσεις και έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στις ΗΠΑ. Θα ήταν πραγματικά μπαμ αν μπορούσε ο εξάστερος να φέρει έναν παίκτη, που είχε δοκιμάσει να φέρει το 2011. Τότε ήταν σε επαφές και προσπαθούσε να αποκτήσει τον Μαρκίφ Μόρις, που μόλις είχε βγει από το πανεπιστήμιο του Κάνσας. Δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς ο νεαρός τότε παίκτης πήγε στο ΝΒΑ και μέχρι σήμερα κάνει αξιόλογη καριέρα.

Την χρονιά, που μας πέρασε, έπαιξε στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά αγωνίστηκε σε λίγα ματς, λόγω τραυματισμού, που είχε, με τον περιβόητό του τσακωμό με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Προς το παρόν ο Μόρις παραμένει χωρίς ομάδα, η λογική λέει ότι θα βρει κάτι στο ΝΒΑ (ήδη ακούγεται για επιστροφή στους Λέικερς, ενώ στο παιχνίδι είναι και οι Σίξερς), αλλά θα είναι πράγματι εντυπωσιακό να τον φέρει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός. Να πετύχει, δηλαδή, κάτι, που δεν μπόρεσε πριν από 11 χρόνια.

Ο Μαρκίφ Μόρις έχει παίξει ήδη σε πάνω από 760 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και το 2020 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Λέικερς.

Παρακάτω βλέπετε και το δημοσίευμα του 2011, που έκανε λόγο για σοβαρές επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μόρις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει Μπας από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Έχει όλο το… πακέτο για Ράντονιτς - Αυτό είναι το πλάνο για Μήτογλου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags