Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μόνο με "υπέρβαση" Γιαννακόπουλου - ΠΑΟ όπως… Φενέρ - Δυνατά οι Αγγελόπουλοι για Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-08-01 23:06:00

Μόνο με "υπέρβαση" Γιαννακόπουλου - ΠΑΟ όπως… Φενέρ - Δυνατά οι Αγγελόπουλοι για Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Μόνο με "υπέρβαση" Γιαννακόπουλου - ΠΑΟ όπως… Φενέρ - Δυνατά οι Αγγελόπουλοι για Μήτογλου!

Η... μάχη για τον Έλληνα και η τελευταία μεταγραφή του Τριφυλλιού. Ποιος θα είναι ο ψηλός που θα έρθει να κλείσει το πράσινο ρόστερ, γιατί ψάχνουν όλοι πλέον στο NBA, οι δύο ακριβές περιπτώσεις που κυκλοφορούν ελεύθεροι και η επικείμενη τιμωρία του Ντίνου.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την εκκρεμότητα, που είχε στους ψηλούς με την απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ και πλέον έμειναν δύο πράγματα για τους «αιώνιους» ενόψει της νέας χρονιάς: ποιο θα είναι το «4άρι» του Παναθηναϊκού και που θα πάει ο Μήτογλου.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θέλει εντυπωσιακό τελείωμα στις μεταγραφές και στο πλαίσιο αυτό ονειρεύεται την απόκτηση ενός εκ των Τορνίκε Σενγκέλια, Κρις Σίνγκλετον. Οι δύο σούπερ αυτοί παίκτες παραμένουν ελεύθεροι, το κασέ τους, όμως, είναι μακριά από τα δεδομένα του εξάστερου. Εκτός βέβαια αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τρελαθεί» κα κάνει την υπέρβαση.

Πιο λογικό, όμως, είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο Αργύρης Πεδουλάκης να πάνε σε μια πιο προσιτή επιλογή. Σε έναν παίκτη από αυτούς, που δεν θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ. Και είναι πολλές οι επιλογές εκεί, κάτι, που φαίνεται καθημερινά. Ο Εντουαρντς πήγε στην Φενέρ, ο Τζόνσον στην Αυστραλία, ο Πονς στην Βιλερμπάν. Ο Αύγουστος μπήκε και παίκτες του ΝΒΑ, που δεν βρίσκουν εκεί συμβόλαιο, βγαίνουν από τις ΗΠΑ για να αναζητήσουν την τύχη τους.

Οσον αφορά στον Μήτογλου, αν η τιμωρία του θα είναι μικρή, κάτι, που δεν θα αργήσει πλέον να φανεί, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά ο Ολυμπιακός ελπίζει χωρίς να το βροντοφωνάζει. Οι Πειραιώτες έχουν κλείσει το ρόστερ τους και κυρίως έχουν φτιάξει μία πολύ δυνατή φροντ-λαιν, αλλά για τον Μήτογλου θα κάνουν την υπέρβασή τους. Αλλωστε έχουν επτά ξένους και στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ταρίκ Μπλακ δεν θα παίζει. Αρα στην Α1 ο χρόνος θα υπάρχει άφθονος για τον Μήτογλου, όχι ότι δεν θα υπάρχει στην Ευρωλίγκα, αφού η αξία του είναι πολύ μεγάλη.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου υπολογίζεται ότι θα έχουν τελειώσει τα πάντα με τους «αιώνιους» από κει και πέρα να φουλάρουν, μέσα στο παρκέ πλέον, για να φτιάξουν ομάδες. Αν και ο πρώτος μήνας θα είναι δύσκολος, αφού αρκετοί παίκτες και προπονητές θα λείπουν στο Ευρωμπάσκετ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι υπογράφει στον ΠΑΟ ο Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφή - "Stop" σε νέα επιστροφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags