Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Από την Οκλαχόμα... ΟΑΚΑ - Ο "εκλεκτός" του Ράντονιτς για ΠΑΟ - Έδωσε το "οκ" ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2022-08-02 22:44:00

Από την Οκλαχόμα... ΟΑΚΑ - Ο "εκλεκτός" του Ράντονιτς για ΠΑΟ - Έδωσε το "οκ" ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Από την Οκλαχόμα... ΟΑΚΑ - Ο "εκλεκτός" του Ράντονιτς για ΠΑΟ - Έδωσε το "οκ" ο Γιαννακόπουλος!

Το νέο όνομα που πήρε προβάδισμα στην πράσινη λίστα του κόουτς! Τα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο Σέρβος προπονητής, γιατί η αναζήτηση γίνεται πλέον κυρίως στην Αμερική και η... αποθέωση της δουλειάς του από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Ο καιρός περνάει και η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για το 4άρι, που θα πάρει η ομάδα τους, ολοένα και μεγαλώνει.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα ήθελε διακαώς να αποκτηθεί ένας από τους τρεις σπέσιαλ φρι-έιτζεντς, που υπάρχουν στην Ευρώπη: είτε ο Σενγκέλια, είτε ο Σίνγκλετον, είτε ο Μπέικον. Προς το παρόν, όμως, δεν προκύπτει κάτι για αυτούς τους τρεις. Ειδικά οι δύο πρώτοι είναι οικονομικά μακριά από το βαλάντιο της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Στην Ευρώπη κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Κέβιν Χέρβεϊ, ο οποίος είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι του 2021 με τον Παναθηναϊκό. Ο Χέρβεϊ τότε, όμως, είχε προτιμήσει την Βίρτους Μπολόνια, ενώ μέσα στη σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά και γενικά δεν είχε μία καλή χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει το «δύο σε ένα». Να πάρει και καλό παίκτη και όνομα. Κάτι, που μόνο στο ΝΒΑ μπορεί να βρει, στα λεφτά που δίνει.

Ο Αμερικανογάλλος Τζέιλεν Χόαρντ θα μπορούσε να είναι μία λύση στα μέτρα του «τριφυλλιού». Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Οκλαχόμα Σίτι και μάλιστα προς το τέλος της περυσινής σεζόν έπαιξε παρέα με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, που πλέον είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ. Ο Χόαρντ είναι πολύ αθλητικός, αυτό, που θέλει πολύ ο Ράντονιτς, ενώ και οι…διαστάσεις του είναι καλές, καθώς είναι 2.03 με μεγάλα άκρα.

Ο Ράντονιτς, πάντως, έχει ακόμη 4-5 λύσεις στο μυαλό του και μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη, ψάχνουν να βρουν την καλύτερη ώστε από κει και πέρα να αρχίσει η διαδικασία για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Οι «πράσινοι» γενικώς δεν ανησυχούν, θεωρούν ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί ο εκλεκτός και γενικώς θεωρούν ότι έχουν κάνει καλή δουλειά για το ρόστερ μέχρι στιγμής. Κάτι μάλιστα που και το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε τονίσει στο instagram πριν από μερικές μέρες.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με "υπέρβαση" Γιαννακόπουλου - ΠΑΟ όπως… Φενέρ - Δυνατά οι Αγγελόπουλοι για Μήτογλου! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags