Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι - Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"
Μπάσκετ
| 2022-08-07 19:22:00

"Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι - Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι - Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"

Το πλάνο Μπαρτζώκα και η δύναμη στους ψηλούς και η βελτίωση του ΠΑΟ. Τι θα δώσει στους Πειραιώτες η μεταγραφή του Ταρίκ Μπλακ και τι χρειάζεται ακόμα το ερυθρόλευκο ρόστερ, το μεγάλο κενό που κάλυψε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και η καριέρα του Κώστα Αντετοκούνμπο!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται η ολοκλήρωση στο ρόστερ των δύο αιωνίων αντιπάλων και το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Σορώτο, προπονητή που έχει τεράστια θητεία στα παρκέ, για δούμε πώς εξελίσσεται η ενίσχυση.

Προφανώς αφορμή για την κουβέντα μας ήταν η μεταγραφή του Ταρίκ Μπλακ στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν και τη μερίδα του λέοντος στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Δύναμη, αθλητικότητα, καλό τρανζίσιον ο Μπλακ - Αφήνει πίσω τον Μπλομπόι - Καλύτερος στους ψηλούς φέτος"

"Έχει το ερωτηματικό της προπέρσινης σεζόν λόγω του τραυματισμού, με αποτέλεσμα να φτάσει πέρσι να παίζει στην Μπαχτσεσεχίρ. Αν ήταν σε κοντινό επίπεδο η ομάδα που έπαιζε πέρσι, όπως όταν ήταν στη Μακάμπι για παράδειγμα, θα είναι πολύ σπουδαία μεταγραφή. Δίνει δύναμη κάτω από το καλάθι, αθλητικότητα, στο τρανζίσιον είναι πολύ καλός για ψηλός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός προπονητής στο sportdog.

Πιστεύετε ότι ο καλός Μπλακ μπορεί στο ροτέισον να βρεθεί μπροστά από τον Μπολομπόι και να γίνει δεύτερος ψηλός;

"Αν είναι σε παραπλήσιο επίπεδο με αυτό που είχαμε δει στη Μακάμπι, πηγαίνει για δεύτερος ψηλός. Βέβαια ο Μπολομπόι μπορεί να παίξει και στη θέση 4. Έχει περισσότερες λύσεις ο Ολυμπιακός στους ψηλούς φέτος".

"Λάθος επιλογές ο Αντετοκούνμπο - Κυριότερο προσόν το διαβατήριο - Εκεί χρειάζεται ενίσχυση"

Ο Μπλακ ήρθε γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Τι πιστεύετε για την περίπτωσή του;

"Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι και παιδάκι πια, είναι 25 ετών. Είναι διαμορφωμένος, δεν είναι ότι υπάρχει κάποια τρομερή προοπτική στην περίπτωσή του. Ο Κώστας κάνει αλλεπάλληλες λάθος επιλογές για την καριέρα του. Παίκτης στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή σε άλλο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης, δεν μπορεί να έχει απαίτηση για εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Το παλεύει και με την αξία του τον κερδίζει. Το κυριότερο προσόν που έχει ο Κώστας είναι το ελληνικό διαβατήριο, έχει βέβαια και αξιοσημείωτο κορμί αλλά και στη Βιλερμπάν δεν έδειξε τίποτα. Πιο πριν στους Λέικερς απλώς υπήρχε στο ρόστερ, αλλά τα χρόνια περνούν".

Τι άλλο θα λέγαμε ότι λείπει από τον Ολυμπιακό;

"Θεωρητικά τίποτα δεν του λείπει. βέβαια αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο, αλλά θεωρητικά είναι καλύτερος από πέρσι. Στο 3 ίσως δεν είναι πολύ γεμάτη η θέση, γιατί δεν έχει 3άρι με την στενή έννοια καθώς πίσω από τον Παπανικολάου δεν υπάρχει κλασσικό 3άρι. Αλλά έχει λύσεις ο Μπαρτζώκας".

"Καλύτερος από πέρσι ο Παναθηναϊκός - Του λείπει ένας καλός εκτελεστής - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"

Τον Παναθηναϊκό πώς τον βλέπετε;

"Από πέρσι θεωρητικά θα είναι πολύ καλύτερος. Με Γουόλτερς και Λι θα είναι πολύ καλύτερα από πέρσι που δεν είχε καν πλέι μέικερ. Έχει την απώλεια του Παπαπέτρου και των Σαντ Ρος και Μέικον, αλλά ο Γκριγκόνις είναι πολύ καλή μεταγραφή, ο Γκουντάιτις είναι εξαιρετικό μπακ-απ πίσω από τον Παπαγιάννη, ο Γουίλαμς είναι εξαιρετική προσθήκη στο 4".

Του λείπει κάτι;

"Ένας καλός εκτελεστής μπορεί να λείπει, αλλά θα το δούμε στο γήπεδο. Ο Ράντονιτς στηρίζεται στην άμυνα, στο μπασκετικό ξύλο, σε λίγες επιθέσεις, οι παίκτες που έχει φέρει είναι σε αυτό το πλαίσιο. Θεωρώ ότι ξέρει τι κάνει στον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Αγραβάνη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - "Βέτο" για τη μεταγραφή - Ταιριάζει ιδανικά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags