Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Ιτούδης - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Eurobasket μεγάλο αστέρι της Εθνικής!
| 2022-08-08 17:33:00

Αγωνιά ο Ιτούδης - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Eurobasket μεγάλο αστέρι της Εθνικής!

Sportdog Team
Αγωνιά ο Ιτούδης - Σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Eurobasket μεγάλο αστέρι της Εθνικής!

Οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν, ο τραυματισμός του είναι "ύπουλος" και στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επικρατεί έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα έχει προκύψει στην Εθνική με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο οι οποίες δεν υποχωρούν, κάτι που τον έχει θέσει όλο αυτό το διάστημα εκτός προπονήσεων της «γαλανόλευκης».

Προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη της κατάστασής του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποια βελτίωση. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στο φιλικό με την Ισπανία (9/8).

Σε αυτή τη φάση, ο Παπαγιάννης θα μείνει για τουλάχιστον 7-8 μέρες ακόμα εκτός προπονήσεων. Η πρώτη προσπάθεια να μπει θα είναι λίγο πριν το τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8) και πάλι προσεκτικά, όμως, υπό το φόβο της υποτροπής.

Σε αυτή τη φάση μοιάζει δύσκολο να χάσει ο Big-Papa το Eurobasket, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης αγωνιά για το αν θα τον έχει μαζί του και σε καλή φυσικά κατάσταση, στα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/08) και Βέλγιο (28/08).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι - Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο - Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags